Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας ανακοινώνεται ότι:
Με την αριθμ. 4986/113249/12-10-2016 Υ.Α. με θέμα «Εφαρμογή συμπληρωματικού προγράμματος Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα περιόδου 2016-2017», καθορίζεται η διαδικασία υποβολής συμπληρωματικών αιτήσεων για την περίοδο  2016-2017.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί  μπορούν να υποβάλλουν, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 30Νοεμβρίου 2016 Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση  για ένταξη στο συμπληρωματικό πρόγραμμα περιόδου 2016-2017, στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στο αμπελουργικό μητρώο των οποίων είναι εγγεγραμμένοι.
      Στο πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελουργικών Εκτάσεων έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν οι κάτοχοι νόμιμων αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων καθώς και οι κάτοχοι δικαιώματος ή άδειας αναφύτευσης.

Το πρόγραμμα καλύπτει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες δράσεις:

ü Την ποικιλιακή μετατροπή των αμπελώνων, συμπεριλαμβανομένου και του επανεμβολιασμού.
ü Την μετεγκατάσταση των αμπελώνων.
ü Τις βελτιώσεις των τεχνικών διαχείρισης των αμπελώνων που συνδέονται με το στόχο του προγράμματος.

Το πρόγραμμα δεν καλύπτει την κανονική ανανέωση των αμπελώνων που φτάνουν στο τέλος του κύκλου της φυσικής τους ζωής.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας στην Κυπαρισσία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες :
·        Στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, 1οςόροφος, Γραφεία 2 και 3, Τηλ:27610-24287
·        Στο Γραφείο Αγροτικής Οικονομίας Γαργαλιάνων Τηλ:27630-22510

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages