ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ 283 ΟΧΗΜΑΤΑ ΡΑΛΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ 283 ΟΧΗΜΑΤΑ ΡΑΛΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το απόγευμα της Τετάρτης σε παραλιακό καφέ της πόλης, με αφορμή την 5η Λευκή Νύχτα αλλά και τον τερματισμό ενός μεγάλου αγώνα ράλι στην πόλη. 
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Τερζής τόνισε ότι τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά ως τα ξημερώματα της Κυριακής με μεγάλες εκπτώσεις, ενώ ο σύλλογος έχει προγραμματίσει να βρίσκονται διάσπαρτα στην πόλη 8 μουσικά σχήματα, ενώ θα υπάρχουν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις. Κάλεσε τους επισκέπτες και καταναλωτές να κάνουν μια βόλτα στην αγορά της πόλης που θα έχει εορταστικό τόνο, συνδυάζοντας αγορές, διασκέδαση, μαζί με την ομορφιά της πόλης.
Ο Άρης Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι την Κυριακή το απόγευμα ο Εμπορικός σύλλογος κατάφερε να έρθει ένα μεγάλο Ελληνικό ράλι με τερματισμό την παραλία του Αη Λαγούδη, το οποίο περιλαμβάνει 283 οχήματα, μετά από μια ειδική διαδρομή από Κρέστενα, Κοπανάκι, Μάλη, θα καταλήξει στην Κυπαρισσία όπου θα γίνουν βραβεύσεις. Αναμένονται μάλιστα 14 ειδησεογραφικά κανάλια μεταξύ των οποίων το Eurosport, πληθώρα προσέλευσης κόσμου στην απολαυστική εκδήλωση που προβάλλει μαζί με την Λευκή νύχτα τις ομορφιές του τόπου μας και του ορεινού όγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages