ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΡΩΤΙΑ στον πίνακα των αντιρρήσεων μέχρι να οριστικοποιηθούν οι αναρτήσεις των ενστάσεων παραμένει η Μεσσηνία καθώς πολίτες προσέφυγαν στην τακτική των αντιρρήσεων για αμφισβητούμενες εκτάσεις που χαρακτηρίστηκαν δασικές με την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Οι περισσότερες ενστάσεις προέρχονται από γαιοκτήμονες από το Καλονερό και τους Γαργαλιάνους! Με βάση πίνακες που επικαλείται η Διεύθυνση Δασικών Χαρτών της εταιρείας Εθνικό Kτηματολόγιο και Χαρτογράφηση και δημοσίευσε πρόσφατα η «Καθημερινή», το σύνολο των αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες που έχουν αναρτηθεί είναι μόλις 9.914 και αντιστοιχούν σε 20.185 στρέμματα. 
Από τα ίδια στοιχεία, προκύπτει ότι η περιοχή με τις περισσότερες αντιρρήσεις, τόσο σε αριθμό όσο και σε έκταση, είναι η Μεσσηνία με 2.176 από αυτές να αφορούν σε 5.868 στρέμματα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η γειτονική Ηλεία, με 1.692 αντιρρήσεις για 3.763 στρέμματα και η Αχαΐα, με 1.378 αντιρρήσεις για 3.495 στρέμματα. Στη δεύτερη θέση πανελλαδικά μάλιστα, βρίσκεται το Καλό Νερό και στην τέταρτη, μετά την Έδεσσα, οι Γαργαλιάνοι ενώ ακολουθούν τα Φιλιατρά. Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα...Γ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages