ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ εμφανίζονται οι πολίτες της Μεσσηνίας απέναντι στις εθνικές θέσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει λαική συναίνεση αλλά κυρίως επιχειρείται εκτροπή της αυταπόδεικτης αλήθειας της ιστορικής μας αξίας.
Ο κ. Σταύρος Καρατσάμης που συναντήσαμε στην αγορά τόνισε ότι "το Μακεδονικό πρόβλημα καλό θα ήταν τα πολιτικά κόμματα να μην το τραβάνε στα άκρα για πολιτική εκμετάλλευση διότι κατάφεραν να διχάσουν τον ελληνικό λαό και θα ακολουθήσει μετά καταστροφή" για να προσθέσει ότι "η Μακεδονία αναμφισβήτητα είναι ελληνική, αλλά οι πολιτικοί μας να μην ξεχειλώσουν το θέμα διότι αυτοί μας οδήγησαν εδώ σε αυτό χάλι, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε την δική τους ανεπάρκεια και μιλώ για όλους τους πολιτικούς διαχρονικά" εκτιμώντας ότι δεν χρειάζεται δημοψήφισμα για το αυτονόητο ιστορικό στοιχείο της Μακεδονίας.
Ο κ. Κώστας χαριτολογώντας είπε ότι "το ζητούμενο δεν είναι αν πρέπει να ψηφιστεί η συμφωνία, αλλά οι πολιτικοί μας θα καταφέρουν να φτάσουν την Ελλάδα μας ως τον ισθμό της Κορίνθου"  ενώ εκτίμησε ότι "ο πολιτισμός φαίνεται να μην έχει σχέση με τα σύνορα της Ελλάδας".
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...
Ο κ. Χρήστος Αδαμόπουλος συνταξιούχος μίλησε για "εθνική προδοσία, διότι οι πολιτικοί που βρίσκονται σε καρέκλες δεν αναγνωρίζουν άραγε τόσους ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την Μακεδονία και την Ελλάδα" για να συμπληρώσει ότι "τώρα ήρθαν οι φωστήρες της Κυβέρνησης να παραδώσουν τα ιερά και όσια της πατρίδας, οπότε το πάνε κι αυτοί δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο" εκτιμώντας ότι όφειλε η Κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα καθώς πρόκειται για σοβαρό εθνικό θέμα που μας αφορά.
Ο κ. Γιώργος εξήγησε ότι "έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα αφού το καίριο ερώτημα είναι γιατί να αποφασίζει το κράτος κι όχι ο λαός, όπως αναφέρει και το Σύνταγμα" λέγοντας ότι "δύσκολα είναι τα πράγματα και πουλήσανε την Μακεδονία αυτή είναι η πραγματικότητα". Ο κ.Τάσος αναφέρει ότι "το δημοψήφισμα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης οπότε να αφήσουμε τους πολιτικούς να αποφασίσουν για εμάς". 
Τέλος ο κ. Χρήστος είπε ότι "η Μακεδονία για όσους έχουν διαβάσει ιστορία ξέρουν ότι είναι Ελληνική, δεν αλλάζει η ιστορική αλήθεια, ούτε να διαγραφεί η ιστορία οπότε αυτό και μόνο ισχύει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages