Αυρηλιώνης – Καρβέλας τα είπαν για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Αυρηλιώνης – Καρβέλας τα είπαν για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ»

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Πύλου - Νέστορος κ. Καρβέλα Παναγιώτη, πραγματοποίησε την Δευτέρα 18/05/2020 ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» κος. Αυρηλιώνης Χαράλαμπος. 
Ο κος. Αυρηλιώνης ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» ενημέρωσε το Δήμαρχο Πύλου - Νέστορος κος. Καρβέλα Παναγιώτη για τα μείζονα ζητήματα και τις διεκδικήσεις που αφορούν το Ν.Π.Δ.Δ. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» και ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Πύλου – Νέστορος σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. 
 Από την μεριά του ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κος. Παναγιώτης Καρβέλας, δήλωσε παρόν στην προσπάθεια του Ν.Π.Δ.Δ. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» και είχε πλήρη ταύτιση απόψεων στο σύνολο των θεμάτων που αναλύθηκαν από τον κο. Αυρηλιώνη και δεσμεύτηκε εκ μέρους του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στο αίτημα του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. για την οικονομική εκκρεμότητα, (που αφορά την ετήσια συνδρομή του Δήμου Πύλου-Νέστορος κατά την τελευταία 5ετία) έτσι ώστε να πετύχουν την απόλυτη - αποτελεσματικότερη εποπτεία του συνόλου της οικονομικής διαχείρισης και του έγκαιρου εντοπισμού δημοσιονομικών κινδύνων. Επίσης μεταξύ των δύο πλευρών ειπώθηκε, πως μοναδικός στόχος είναι να παραχθεί έργο πάνω σε υγιείς βάσεις. 
Κλείνοντας την συζήτηση ο κ. Αυρηλιώνης εξέφρασε την ακλόνητη θέλησή του σε ζητήματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. «Ούτως ή άλλως η συνεργασία των δύο μερών θα είναι έντονη και συνεχής το επόμενο διάστημα, αφού από κοινού μέσο του Ν.Π.Δ.Δ. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» πρόκειται να υλοποιήσουν ένα τεράστιο έργο παρέμβασης σχετικά με την βελτίωση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και παράλληλα την βελτίωση του υδραγωγείου του συνδέσμου, που εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες είναι παρατημένο. Το συγκεκριμένο εμβληματικό έργο αφού ολοκληρωθεί η τεχνική μελέτη, πρόκειται να υποβληθεί για χρηματοδότηση ή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ή στο νέο Πρόγραμμα έργων, δράσεων και αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών Αντώνης Τρίτσης, που αφορά δημόσιες επενδύσεις ύψους 2,5 δισ. Ευρώ. 
 Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κος. Παναγιώτης Καρβέλας επανεπιβεβαίωσε το αμείωτο ενδιαφέρον του και τη βούλησή του, να συνδράμει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου υπερτοπικού χαρακτήρα. «Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» κο. Αυρηλιώνη ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να επιτευχθεί ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων και το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages