ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ καθώς...για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος για το 2022 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την ερχόμενη Παρασκευή 25 του μηνός στις 7.30 το απόγευμα. Το τεχνικό πρόγραμμα αναμένεται να είναι μειωμένο σε σχέση με πέρσι ενώ φαίνεται ότι δεν έχει προηγηθεί καν δημόσια διαβούλευση με τους Πρόεδρους κοινοτήτων για τις πραγματικές ανάγκες στα ξεχασμένα χωριά μας...

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών Δήμου Τριφυλίας έτους 2022.
2. Έγκριση της αριθ.1/2022 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: «Α Κατανομή χρηματοδότησης ποσού 51.660,00€ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας έτους 2022.
3. Έγκριση της αριθ.3/2022 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «Γνωμοδότηση για την άδεια κατασκευής πεζοδρομίου(42/2021 ΑΔΚ Κυπαρισσίας).
4. Έγκριση πρακτικών Επιτροπής λειτουργίας εμποροπανήγυρις Φιλιατρών(Αγ. Χαραλάμπους) 2022.
5. Τροποποίηση της με αριθ.262/2019 ΑΔΣ με θέμα: «Συγκρότηση Επιτροπής καταγραφής και καταστροφής ή εκποίησης κινητών πραγμάτων του Δήμου ως αντικείμενα που δεν έχουν καμία αξία προς καταστροφή τους».

Την ίδια μέρα στις 7 το απόγευμα θα γίνει ξεχωριστή συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έγκριση του οικονομικού απολογισμού-ισολογισμού Δήμου Τριφυλίας οικονομικού έτους 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages