Προεκλογικά ήθη ή παλαιοκομματικές πρακτικές στην Τριφυλία για τις Κοινότητες; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Προεκλογικά ήθη ή παλαιοκομματικές πρακτικές στην Τριφυλία για τις Κοινότητες;


 Προεκλογικά ήθη ή παλαιοκομματικές πρακτικές;

Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές η δημοτική αρχή παίζει όλα τα χαρτιά της στην προσπάθειά της να εμφανίσει «έργο» και να ευχαριστήσει τους δημότες.
Στην αγωνία της αυτή δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα…Παραβλέποντας τους νόμιμους – εκλεγμένους Προέδρους των χωριών, μοιράζει ακόμη και αρμοδιότητες σε πιθανούς υποψηφίους Προέδρους και συμβούλους!
Αρμοδιότητες που ποτέ δεν σκέφτηκε να δώσει στους νυν Προέδρους έτσι ώστε να της κάνουν το “χαμαλίκι” της καθημερινότητας, που με αυτό τον τρόπο και το κεφάλι της ήσυχο θα είχε και αποτελεσματική θα ήταν!
Επειδή αυτή η κατάσταση μοιάζει να παγιώνεται από εδώ και πέρα έως τις εκλογές,  μήπως εμείς οι εκλεγμένοι Πρόεδροι, αφού δεν δηλώνουμε “υποταγή”, είμαστε εμπόδιο στην “ανάπτυξη” του Δήμου;
Μήπως πρέπει να παραιτηθούμε από το τιμητικό αξίωμα που μας έδωσαν οι συνδημότες μας;
Εάν αυτό θέλει πραγματικά η δημοτική αρχή οφείλει να μας το ζητήσει ξεκάθαρα.
Ας σοβαρευτούμε όμως!
Ας προστατέψουμε τους θεσμούς σεβόμενοι την ιεραρχία από κάτω προς τα πάνω, αλλά και από πάνω προς τα κάτω!
Το σίγουρο είναι ότι οι Δήμαρχοι έρχονται και φεύγουν, όμως οι Πρόεδροι και τα προβλήματα της καθημερινότητας των χωριών μας μένουν!
Υ.Γ.: Αφορμή για το παραπάνω σχόλιο ήταν το σχετικό επεισόδιο με τον συνάδελφο πρόεδρο από το Μουζάκι και άλλα πολλά που έχουν προηγηθεί.
Ομάδα Προέδρων
Δικτύου Κοινοτήτων Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages