Κυπαρισσία: Με πληρότητα τα ξενοδοχεία στο πανηγύρι, αλλά όχι στην εστίαση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Κυπαρισσία: Με πληρότητα τα ξενοδοχεία στο πανηγύρι, αλλά όχι στην εστίαση

 


Με πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες του Κυπαρισσιακού κόλπο ολοκληρώθηκε ο Αύγουστος αλλά και οι ημέρες στο πανηγύρι του Σταυρού στη Κυπαρισσία. Διακοπές τον Σεπτέμβριο λόγω γιορτής αποτελεί ένα ακόμα από τα  θετικά δείγματα σε ό,τι αφορά την τουριστική περίοδο.

Τα θετικά μηνύματα ωστόσο είναι δύο σε ό,τι αφορά το τουριστικό προορισμό της περιοχής καθώς κατά πρώτον υπάρχουν κρατήσεις μέχρι τέλος Αυγούστου και το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου, ενώ κατά δεύτερον κατά μεγάλο ποσοστό ο εγχώριος τουρισμός έσωσε φέτος την παρτίδα των διακοπών.

Με αφορμή τον σπουδαίο εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, τον Δεκαπενταύγουστο πάρα πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι βρέθηκαν στη Μεσσηνία και ειδικότερα στην πόλη  για να περάσουν ξέγνοιαστα τις γιορτές.

Την αισιοδοξία της μετέφερε και η πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων και καταλυμάτων Τριφυλίας Γεωργία Χριστοδούλου χαρακτηρίζοντας ως θετικά τα μηνύματα της κράτησης του Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου καθώς οι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου είχαν πολλά πακέτα διακοπών με ημιδιατροφή το οποίο προσέλκυσαν τον εσωτερικό τουρισμό.
Θετική εικόνα υπάρχει και στο χώρο της εστίασης χωρίς όμως δεν επικρατούν παντού πληρότητες και αυτό γιατί αρκετός κόσμος τελικά μένει σπίτι μετά το μπάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages