Τα Stirring Stars επιστρέφουν στην Μεσσηνία με βραβευμένους διεθνείς σεφ και ξεχωριστές οινικές εμπειρίες.
Τα exclusive Stirring Stars events ξεκίνησαν πέρσι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πυλίας προσφέροντας μοναδικές βραδιές αφιερωμένες στην υψηλή γαστρονομία και την οινογνωσία στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου The Private Kitchen αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Απόδειξη ότι επιστρέφουν και φέτος και μάλιστα ήδη σήμερα 2 Μαΐου και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, το resort ξεκίνησε να μεταμορφώνεται σε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των εκλεκτών απολαύσεων, συγκεντρώνοντας μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας, καθώς και φημισμένα wine houses, με κάθε event να αποτελεί ωδή στη δημιουργικότητα.
Σε ένα κομψό περιβάλλον με εντυπωσιακή θέα στον κόλπο του Ναυαρίνου, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ και να γευτείτε τις προτάσεις τους, παράλληλα με τη μύηση σε ένα οινικό ταξίδι που θα απογειώσει την εμπειρία.

Ο Executive Chef του Mandarin Oriental, Costa Navarino, Bertrand Valegeas και η ομάδα του υποδέχονται βραβευμένους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα γαστρονομικό ταξίδι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία και την ιστορία κάθε καλεσμένου. Κάθε δείπνο αποτελεί μια ξεχωριστή αφήγηση γεύσεων, ειδικά σχεδιασμένη για όσους αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες.
- 20-21 Μαΐου, Andreas Caminada: Ο διάσημος Ελβετός Chef, βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin, έρχεται από το εστιατόριο Schloss Schauenstein, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό γαστρονομικό ταξίδι, στο οποίο η ελβετική παράδοση και οι σύγχρονες τάσεις πλέκονται αρμονικά.
- 6-7 Ιουνίου, Maxime Gilbert: Βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, ο εμπνευστής πίσω από το εστιατόριο Écriture στο Χονγκ Κονγκ παρουσιάζει μια μοντέρνα εκδοχή της γαλλικής κουζίνας στο “The Private Kitchen” μέσα από καινοτόμα πιάτα και τεχνικές υψηλού επιπέδου.
- 4-5 Ιουλίου, Julien Royer: Ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Chef του εστιατορίου “Odette” στη Σιγκαπούρη θα δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις που συστήνουν μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία βασισμένη στη βιωσιμότητα και την αξιοποίηση εποχικών υλικών.
- 12-13 Ιουλίου, Pascal Barbot: Ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Chef, φέρνει στο Τhe Private Kitchen τη δημιουργικότητά του και την ξεχωριστή προσέγγισή του πάνω στη γαλλική κουζίνα, χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το εστιατόριο Astrance ανάμεσα στα κορυφαία στο Παρίσι
- 27 Ιουλίου – 1 Αυγούστου, Daniele Cason: Ο πολυβραβευμένος μετρ της ιταλικής κουζίνας και δημιουργός του βραβευμένου The Pizza Bar on 38th του Mandarin Oriental, Tokyo επιστρέφει στο Pizza Sapienza by Daniele Cason με ένα μενού degustation, που θα συστήσει στους επισκέπτες την πιο λαχταριστή εκδοχή της αγαπημένης ιταλικής πίτσας
- 3-4 Αυγούστου, Nicolas Guercio: Ο Executive Pastry Chef του Lutetia στο Παρίσι, προσκαλεί τους επισκέπτες του Mandarin Oriental, Costa Navarino σε μια γλυκιά γευστική εμπειρία που συνδυάζει παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις.
- 29-30 Αυγούστου, Αστέριος Κουστούδης και Νίκος Λειβαδιάς: Οι βραβευμένος με αστέρι Michelin Chef Αστέριος Κουστούδης και o Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς του Tudor Hall παρουσιάζουν ένα 6-hands dinner, όπου κυριαρχούν σύγχρονες ερμηνείες της ελληνικής κουζίνας με τη δική τους ξεχωριστή ματιά.
- 14-15 Σεπτεμβρίου, Fanny Rey & Jonathan Wahid: Η βραβευμένη με 2 αστέρια Michelin Fanny Rey και ο Pastry Chef Jonathan Wahid από το γαλλικό εστιατόριο Auberge de Saint-Remy ενώνουν τις δυνάμεις τους συνθέτοντας ένα ολοκληρωμένο γευστικό ταξίδι που εντυπωσιάζει κάθε ουρανίσκο.

Από τα Stirring Stars δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Wine Events με εμβληματικά διεθνή wine και champagne houses να αναλαμβάνουν τα ηνία του The Private Kitchen, παρουσιάζοντας τις πιο χαρακτηριστικές ετικέτες τους και αποκαλύπτοντας τη μοναδική ταυτότητα κάθε brand. Οι εκπρόσωποι των οινοποιείων καθοδηγούν τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι μέσα από terroirs, ξεχωριστές ποικιλίες και φιλοσοφίες παραγωγής, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα κάθε οίνου, αλλά και τη διαχρονική τέχνη της οινοποίησης.
- 2-3 Μαΐου, Pol Roger: Δύο βραδιές, αφιερωμένες στον οίκο Pol Roger, έναν από τους πιο εμβληματικούς παραγωγούς σαμπάνιας, με εκλεκτές αφρώδεις ετικέτες που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και τη φινέτσα τους.
- 10 Μαΐου, Domaine Skouras: Ο Γιώργος Σκούρας, πίσω από το ομώνυμο οινοποιείο στην Αργολίδα, παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα εκλεκτών ετικετών που αντικατοπτρίζουν την ποιότητα και την παράδοση της Πελοποννήσου.
- 20-21 Ιουνίου, Maison Billecart-Salmon & Kaviari: Η συνεργασία των δύο διάσημων οίκων Billecart-Salmon και Kaviari θα προσφέρει μια βραδιά γεμάτη εκλεκτή σαμπάνια συνοδευόμενη από ένα ξεχωριστό μενού.
- 27-28 Ιουνίου, Château Canon & Château Rauzan Ségla: Δύο από τα πιο διάσημα Châteaux του Μπορντώ θα παρουσιάσουν τις εμβληματικές ετικέτες τους, αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και την εξαιρετική ποιότητα που τα καθιστούν κορυφαία στην οινική σκηνή.
- 11-12 Σεπτεμβρίου Κτήμα Αργυρού: Το Κτήμα Αργυρού έρχεται από τη Σαντορίνη για να μυήσει τους λάτρεις του κρασιού στον κόσμο των κυκλαδίτικων ποικιλιών και των ξεχωριστών ετικετών του, μέσα από δύο ημέρες γεμάτες από τα αρώματα του νησιού.
- 19-20 Σεπτεμβρίου, Opus One: Ο διεθνής οινικός οίκος έρχεται για να προσφέρει στους επισκέπτες του Mandarin Oriental, Costa Navarino μια μοναδική οινική εμπειρία με μερικά από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου