Πραγματοποιείται σήμερα στην Κυπαρισσία η ημερίδα με θέμα “Η ανάδειξη της ποιότητας του μεσσηνιακού ελαιολάδου και της ελιάς Καλαμών είναι το κλειδί για την κατάκτηση των διεθνών αγορών”, που οργανώνει η ΕΑΣ Μεσσηνίας που διεξάγεται στο παραλιακό μας ξενοδοχείο “Κανελλάκης” και θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ. Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος του Καν. 867/2008 που επιχορηγείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Ελένη Τζαβάρα, προϊσταμένη του Τμήματος Ελαίας, στη Διεύθυνση ΠΑΠ Δενδροκηπευτικής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Παρουσίαση των σκοπών και στόχων της ΕΑΣ Μεσσηνίας,από τον πρόεδρό της Βασίλη Κοζομπόλη. Χαιρετισμούς επίσημων προσκεκλημένων.
Εισηγήσεις: «Η ανάδειξη της ποιότητας του μεσσηνιακού ελαιολάδου και της ελιάς Καλαμών είναι το κλειδί των αγορών;», από το γενικό διευθυντή της Ενωσης Δημήτρη Ραπτέα. «Η υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της ΕΑΣ που εξυπηρετούνται με την υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος εργασίας της», από το διευθυντή πρωτογενούς παραγωγής ΕΑΣ και υπεύθυνο προγράμματος Κώστα Λύρη. «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του πρώτου έτους υλοποίησης του προγράμματος εργασίας της ΟΕΦ-ΕΑΣ Μεσσηνίας», από το Γρηγόρη Πανονίδη, διαχειριστή του προγράμματος εργασίας και διευθύνοντα εταίρο της εταιρείας Utilis. «Η ιχνηλασιμότητα σαν νέο εργαλείο μάρκετινγκ», από τους Στέλιο Δρυ, διευθύνοντα σύμβουλο και Μιχάλη Μανούσο, αναπλ. γεν. διευθυντή της Foodstandard. «Υπολογισμός ανθρακικού αποτυπώματος (carbon footprint) μεσσηνιακού ελαιολάδου και δράσεις αντιστάθμισης"
Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010
Home
ειδήσεις
ελαιόλαδο
greece
kyparissia
media
messina
news
radio936
trifylia
Ημερίδα για το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο στην Κυπαρισσία
Ημερίδα για το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο στην Κυπαρισσία
Tags
# ειδήσεις
# ελαιόλαδο
# greece
# kyparissia
# media
# messina
# news
# radio936
# trifylia
Share This
About Ανώνυμος
trifylia
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο freegr@gmail.com. Ακούμε τις απόψεις σας..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου