Σε κινητοποιήσεις ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σε κινητοποιήσεις ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας

Σήμανε... κινητοποιήσεις στον ιατρικό χώρο με τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας να προχωρά σε αναστολή της αποδοχής των παραπεμπτικών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. – η αναστάτωση συνεχίζεται γαι τον οργανισμό – από τη Μ. Δευτέρα. Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας θεωρεί ότι οι κινητοποιήσεις όπως αποφασίστηκαν είναι επιβεβλημένες και η αυτόβουλη συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και προϋπόθεση επιτυχίας. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωσή του:
«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.»
Επειδή το θέμα δεν αφορά μόνο τους Εργαστηριακούς ιατρούς, ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας ζητάει στις κινητοποιήσεις και τη συμμετοχή των ιατρών όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι ομοίως παραμένουν απλήρωτοι.
«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο τη προχειρότητα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. εις βάρος του έλληνα πολίτη και της περίθαλψής του, εις βάρος της αξιοπρέπειας και του έργου του ιατρού. Για οποιαδήποτε ταλαιπωρία υποστούν οι πολίτες ζητάμε συγνώμη και κατανόηση, υπεύθυνη είναι η πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Υγείας, Εργασίας και η ηγεσία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages