ΚΕΡΔΙΣΕ Η...ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΟΚ-ΕΡΑΝΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΚΕΡΔΙΣΕ Η...ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΟΚ-ΕΡΑΝΗ

ΜΑΓΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Μεσσηνίας στην Κυπαρισσία με ένα συναρπαστικό αγώνα που έζησαν περισσότεροι από 800 φίλαθλοι της Εράνης και του Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Άρκαδιάς' με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα πέναλντι αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με 1-1 και Κυπελλούχο την Εράνη που στέφθηκε στο τέλος επικρατώντας με 4-3 στα πέναλντι.
Η μαγική μέρα ξεκίνησε με φιέστα παρουσία της Φιλαρμονικής της Δ.Ε. Κυπαρισσίας στο γήπεδο και ένα μεγάλο πανηγύρι γιορτή του ποδοσφαίρου που στήθηκε με φιλάθλους των 2 ομάδων που αποχώρησαν με άρτιες εντυπώσεις αφού νίκησε ο αθλητισμός όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας κ .Σταθόπουλος και οι προσκεκλημένοι. Ο ΑΟΚ έπαιξε στο τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας μετά από 24 ολόκληρα χρόνια ενώ η Εράνη από το 1989 ως σήμερα έχει περισσότερες από 11 συμμετοχές με 8 Κύπελλα συνολικά.
Σε ότι αφορά τον αγώνα δυνατή ορμή είχαν οι γηπεδούχοι αφού στο 21 και στο 26ο λεπτό ο Λυδιώτης έστειλε δυνατό σουτ στην αντίπαλη εστία αλλά απέκρουσε η μπάλα που βρέθηκε στο πόδι του Αλεξανδρόπουλου, ενώ ο ρυθμός ήταν έντονος. Μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μπαστακός για την Εράνη η μπάλα πέρασε από Κουρκουμέλη και βρέθηκε στα δυνατά πόδια του Παναγιωτακόπουλου ο οποίος στο 32ο λεπτό με δυνατό σουτ στη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ εκπληρώνοντας το 1-0 για τον Α.Ο.Κ. Στο 40' η Εράνη είχε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από πάσα του Κουτσουρέ όπου βρήκε τον Μπέλι χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 44' από σέντρα του Γρηγορακάκη βρέθηκε πάνω από τα δίχτυα του Μπέλι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ του Α.Ο.Κ. Στην επανάληψη όμως μετά από φάουλ υπέρ της Εράνης ο διαιτητής Μπλάνας έδωσε στο 61ο λεπτό κόκκινη κάρτα στον Κουρκουμέλη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να μείνει η ομάδα της Κυπαρισσίας με 10 παίκτες. Αυτό το εκμεταλλεύθηκε η Εράνη η οποία στο 62' μετά από σουτ του Γρηγορακάκη βρήκε τον Μικελάτο ο οποίος χωρίς δισταγμό κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Στο 71ο λεπτό η Εράνη έκανε την πρώτη αλλαγή με Χρονόπουλο ενώ η Εράνη στο 76' έκανε νέ νέα αλλαγή τοποθετώντας τον Νινιό, ενώ δυνατή ευκαιρία είχε ο Μικελάτος για τους Φιλιατρινούς στο 90' καθώς ως την λήξη δεν είχαμε καμία διαφορά.
Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ
Οι δύο 15λεπτες παρατάσεις δεν άλλαξαν κάτι στο αποτέλεσμα καθώς ο ρυθμός διατηρήθηκε σε μέτρια επίπεδα ενώ ο Κουτσουρές σημείωσε μια καλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό της πρώτης παράτασης μετά από κόρνερ, ενώ οι φάσεις ήταν μετρημένες με ορισμένες μικρές αλλαγές όπως είχε κάνει νωρίτερα ο ΑΟΚ τοποθετώντας τον Σούπουλι στον αγωνιστικό χώρο αφού βγήκε λίγο αργότερα ο Συγγέρης. Το Κύπελλο κρίθηκε στα πέναλντι που εκτέλεσαν με την σειρά οι παίκτες απέναντι στους Αλεξανδρόπουλο και Μπέλι καθώς κρίθηκε με 4-3 υπέρ της Εράνης δεδομένου ότι η κούραση που είχε επέλθει ήταν αρκετά σημαντική στο τέλος. Αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση από τον πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ .κ. Αριστείδη Σταθόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά και τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κώστα Κόλλια. Οι παίκτες της Εράνης με τον προπονητή του Νίκο Κακαλέτρη ξέσπασαν σε πανηγύρια κάνοντας τον γύρο του θριάμβου, ενώ μετάλλια και κύπελλο απονεμήθηκαν στους παίκτες της Κυπαρισσίας οι οποίοι αγωνίστηκαν επάξια στον μεγάλο τελικό.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλλι, Μπεγκλέτσης, Μαργαρώνης, Συγγέρης, Μαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Άλμπαν, Μανδραπήλιας, Παναγιωτακόπουλος, Κιουτάκ.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Λυμπερόπουλος. Ανδρεόπουλος, Ντινιώτης, Μπαστακός, Γεωργιόπουλος, Κουτσουρές, Γρηγορακάκης, Μικελάτος, Κόλλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages