ΕΠΙΜΕΝΕΙ στην υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Π. Νίκας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

ΕΠΙΜΕΝΕΙ στην υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Π. Νίκας


 
Άρχισαν τα όργανα, φαίνεται, στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο συνεχίζονται οι φήμες για την επιλογή άλλου υποψήφιου περιφερειάρχη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Παναγιώτη Νίκα. Οι φήμες μιλούν κυρίως για τον βουλευτή Κώστα Βλάση.  Χθες το μεσημέρι ο Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι δεν πρόκειται να φύγει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ότι δεν θα μπορούσε να αποδεχτεί θέση γραμματέα υπουργείου ή προέδρου οργανισμού και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, όπως έχει ανακοινώσει από τη μέρα των εκλογών της 21ης Μαΐου. 

Όμως αργότερα, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, απουσίασαν χωρίς να έχουν ειδοποιήσει τον περιφερειάρχη σύμβουλοι της παράταξης του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία, να αναβληθεί η συνεδρίαση αλλά και να αντιδράσει ο Παναγιώτης Νίκας λέγοντας στο μικρόφωνο ότι δεν μπορεί να απουσιάζουν άνθρωποι που πληρώνονται 2.000 ευρώ το μήνα από την Περιφέρεια και αν είναι να έχουν τέτοια συμπεριφορά να παραιτηθούν…

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης κ. Νίκας ανέφερε για τις εκλογές: “Αυτά τα οποία έχω δηλώσει ισχύουν. Δεν θέλω να με συνδέετε με ενδεχόμενες θέσεις ή αξιώματα στον κρατικό μηχανισμό. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου θα έχουμε μια κοινή πορεία σε όλα τα επίπεδα. Επομένως τα περί ειδικών γραμματέων, γενικών γραμματέων, περί προεδρίας οργανισμών μακριά από τη δική μου λογική και τη δική μου συμπεριφορά. Εγώ πάντα είχα αιρετά αξιώματα και σε αυτά επιμένω. Αυτά σε άλλους όχι σε μένα, κατηγορηματικά”.

Το απόγευμα όμως συνεργάτες στους οποίους αναφέρθηκε το μεσημέρι ο περιφερειάρχης δεν πήγαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και μάλιστα χωρίς να τον έχουν ειδοποιήσει. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Νίκα, που είπε μεταξύ άλλων: “Πληρώνονται με πάρα πολλά χρήματα και δεν είναι εδώ, για να μην τους ονοματίσω κιόλας. Θα διαλυθεί από τους αμειβόμενους η συνεδρίαση, εκτός και αν έχουν δουλειά στο Facebook. Εμένα μόνο ο κ. Βερούτης και ο κ. Τζινιέρης με είχαν ειδοποιήσει πως είχαν πρόβλημα. Παίρνουν 2.000 ευρώ το μήνα και δεν μπορούν να ασκήσουν τη στοιχειώδη τους υποχρέωση».

Στ.Μ. kalamatajournal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages