Προκαταρτική εξέταση για την κοκαΐνη και την πλαστογραφία από Έλληνα στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Προκαταρτική εξέταση για την κοκαΐνη και την πλαστογραφία από Έλληνα στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας

 


Την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης του ημεδαπού που συνελήφθη με μικροποσότητα κοκαΐνης και πλαστές ταυτότητες στην Εθνικό Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας ζήτησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, χωρίς να προχωρήσει στην κίνηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη Παρασκευή με εντολή του Εισαγγελέα Κυπαρισσίας, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να κρίνει εάν υπάρχει περίπτωση απόδοσης ποινικών ευθυνών..

Όσον αφορά την υπόθεση, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουλίου στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5,7 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερα πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας και ένα Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια την 29/3/2018 σε υπηρεσία της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages