ΑΚΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: «Να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

ΑΚΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: «Να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης»


 Υποψήφια με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» η 18χρονη Μαρία Ντεμερούκα

 

Η ελεύθερη, αυτόνομη, ισότιμη και ασφαλής προσβασιμότητα και συμμετοχή, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, όλων των συμπατριωτών μας στην καθημερινότητα των πόλεων και των χωριών μας και στις ομορφιές και χαρές της ζωής αποτελούν ιερό δικαίωμα κάθε συνανθρώπου μας και θεσμική υποχρέωση της Πολιτείας και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κυρίως όμως επιβάλλεται, από την ανθρώπινη ηθική και συνείδηση, η εξασφάλιση παροχής ποιότητας ζωής σε όλες και όλους.

Στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ κανένας μόνος, κανένας συμπατριώτης μας στο περιθώριο. Όλες και όλοι έχουν δικαιώματα, έχουν άποψη, έχουν φωνή και ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης για τους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη, για τα ΑμεΑ, την Τρίτη Ηλικία, για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, της κοινωνικής και ενδοοικογενειακής βίας και των διακρίσεων.

Με σύνθεση και ενότητα δυνάμεων και με την ενεργό συμμετοχή όλων να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής όλων των κατοίκων και επισκεπτών και παράλληλα να θέσουμε στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, για τη νέα γενιά, τα παιδιά μας. Για να έχει η Τριφυλία δομές και υποδομές, όρους και συνθήκες, περιβάλλον και πλαίσιο ανάπτυξης, προόδου, ευημερίας για όλες και όλους!

Με χαρά, συγκίνηση και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της 18χρονης  Μαρίας Ντεμερούκα του Νικολάου και της Γεωργίας Σπυρόγιαννη, ΑμεΑ (με κινητικά προβλήματα), ως Δημοτικής Συμβούλου Τριφυλίας από την Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων.

Σε δήλωσή της η Μαρία Ντεμερούκα αναφέρει: «Φέτος τελείωσα το Γενικό Λύκειο Γαργαλιάνων μετά από 14 δύσκολα χρόνια φοίτησης στα σχολεία της πόλης μου. Έχοντας εκ γενετής κινητικά προβλήματα, προσπάθησα και τα κατάφερα να αποφοιτήσω και έχω σκοπό να παλέψω τη ζωή ακόμα πιο πέρα. Έχω εγγραφεί στο Δ.ΙΕΚ Τριφυλίας στα Φιλιατρά και στόχος μου είναι να επεκτείνω το μορφωτικό μου επίπεδο και να οπλιστώ με εφόδια που θα μου δώσουν τη δυνατότητα να ενταχθώ στην κοινωνία σαν όλους τους άλλους. Αποφάσισα να συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Άκη Κατρίτση «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και με την επιλογή μου αυτή θέλω να ασχοληθώ με τα προβλήματα της πόλης μου, να αγωνιστώ για τις υποδομές (κτηριακές εγκαταστάσεις – προδιαγραφές – παρεμβάσεις), την προσβασιμότητα και τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Γιατι μόνο εγώ γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επειδή το ζω καθημερινά».

Σε δήλωσή του ο υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης αναφέρει: «Ευχαριστώ από καρδιάς τη Μαρία Ντεμερούκα, καθώς και τους γονείς της, για τη συνεργασία και την τιμή. Με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και στα κοινά του Δήμου μας σπάμε παρωχημένα ταμπού και αίρουμε τον αποκλεισμό των συμπατριωτών μας ΑμεΑ. Η βιωματική εμπειρίας ζωής της, η ψυχική της δύναμη, η μαχητικότητά της, το ήθος και η διάθεσή της να συμβάλλει ενεργά και «από μέσα», με ιδέες και προτάσεις, στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ΑμεΑ και οι οικογένειές τους στην Τριφυλία, στέλνει παντού και ισχυρό το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. Για τον Δήμο Τριφυλίας ανθρώπινο και φιλικό, με καλύτερη ποιότητας ζωής, σεβασμό, κοινωνική συνοχή και ευκαιρίες για όλες και για όλους».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages