ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία προ μηνός το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας μας και του kyparissianews.com για την εγκατάλειψη του γηπέδου Κυπαρισσίας με φωτογραφικό υλικό, καθώς αυτή την φορά στο θέμα επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης ο οποίος με φωτό μετά την δική του αυτοψία, καυτηριάζει την κατάστασημιλώντας για παρεμβάσεις με εικόνες που δεν τιμούν τον τοπικό αθλητισμό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Σε άθλια κατάσταση και με εικόνες ντροπής, πλήρως εγκατελειμένο!
Χρειάζεται άμεση παρέμβαση.
Άμεσες παρεμβάσεις χρειάζεται το γήπεδο Κυπαρισσίας καθώς βρίσκεται σε κακή κατάσταση όπως θα μπορέσετε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.
Το γήπεδο χρησιμοποιείται όλη την χρονιά από τρεις ομάδες, δύο ακαδημίες και τουλάχιστον 150 παιδιά από συλλόγους στίβους και φυσικά από πολίτες κάθε ηλικίας.
Το γήπεδο αυτή την στιγμή δεν διαθέτει ούτε κεντρική πόρτα, σπασμένες πόρτες εντός γηπέδου, πρόσβαση ανά πάσα ώρα και στιγμή από τον καθένα ενώ το βράδυ έχουν γίνει καταγγελίες ότι γίνονται διαφορά.
Σκουπίδια παντού, χορτάρια που θέλουν καθάρισμα, γόπες μέσα στο γήπεδο, το χορτάρι σε κακή κατάσταση. Από θαύμα δεν έχει γίνει κάποιο ατύχημα.

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages