ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ τραγωδία στο ύψος της Ελαίας: Νταλίκα καταπλάκωσε οχήματα, 4 νεκροί ανάμεσά τους μωρά . - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ τραγωδία στο ύψος της Ελαίας: Νταλίκα καταπλάκωσε οχήματα, 4 νεκροί ανάμεσά τους μωρά .

 




Αδιανόητη τραγωδία στην άσφαλτο με τον τραγικό θάνατο τεσσάρων ατόμων μεταξύ των οποίων και ενός βρέφους 10 μηνών και ενός κοριτσιού 10 ετών και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη , σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιουλίου στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας. Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 13:40.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια νταλίκα δίπλωσε και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα τα οποία στη συνέχεια καταπλάκωσε. Η νταλίκα φέρεται να κινούνταν στο ρεύμα κατεύθυνσης προς την Κυπαρισσία και στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αρχές με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις και επιχειρούν.

Από το τροχαίο ανασύρθηκαν τέσσερις νεκροί ανάμεσά τους ένα βρέφος 10 μηνών, ένας κορίτσι 10 ετών και δυο ακόμη ενήλικες, ενώ υπήρξε επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τέσερα ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, ένα εκ των οποίων ο οδηγός της νταλίκας που διασωληνώθηκε και θα διεκομισθή στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages