Τραγικό τροχαίο ξανά στην Ε.Ο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Τραγικό τροχαίο ξανά στην Ε.Ο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών

Κυριακη 7/3/2009
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθές το μεσημέρι περίπου στις 15:00 στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας. Επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο OPEL Corsa χρώματος πράσινο με οδηγό τον Δημήτριο Χριστόπουλο, ετών 42 κάτοικο Κυπαρισσίας, υπάλληλος του ΙΚΑ Κυπαρισσίας που κατάγεται απο το Σιδηρόκαστρο, με κατεύθυνση προς τα Φιλιατρά στην θέση Τερψιθέα πολύ λίγο μετά από το βενζινάδιο της Silk Οil για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο περίφραξης και εκτινάχθηκε στην μέση του Δρόμου.
Ο Δρόμος ήταν βρεγμένος από την βροχή που είχε προηγηθεί και ήταν ιδιαίτερα ολισθηρός. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το καπό του αυτοκινήτου ξεκόλησε από το σώμα του οχήματος και κατέληξε απέναντι στις ελιές ενώ ορισμένα από τα εξαρτήματα του ......αυτοκινήτου σκορπίστηκαν στον δρόμο. Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας βγήκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου μετέφερε τον τραυματία στα επείγοντα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από την κλινική εικόνα ο ασθενής παρουσίαζε Ωτόρροια και Ρινόρροια και έτσι κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή στο Νοσοκομείο του Ρίο και πάραμλενει διασωληνωμένος με εγκεφαλική αιμορραγία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Το ατύχημα αυτό επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της ασφάλειας του δρόμου αυτού στον οποίο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα εκ των οποίων ορισμένα ήταν και θανατηφόρα. Μάλιστα επικίνδυνος είναι ο αποχρωματισμός των λωρίδων κυκλοφορίας του οδοστρώματος που τις βραδυνες ώρες εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς. Αξίζει να πούμε ότι εδώ και πολλά χρόνια από την ολοκλήρωση του εκκρεμεί να πέσει ο δεύτερος ασφαλτοτάπητας.
Φωτογραφίες απο το filiatranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages