3 στα 3 για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στα Σαγέικα με ορμή... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

3 στα 3 για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στα Σαγέικα με ορμή...

ΤΟ πολυπόθητο τρίποντο κατάφερε να εισπράξει ο Α.Ο. Κυπαρισσίας κατά την διάρκεια της αγωνιστικής Κυριακής αφού μετά απο σκληρή μάχη επίβαλε τον ρυθμό της στους φιλοξενούμενους στην επανάληψη με ένα ρυθμό που ήταν συγκροτημένος και τα 94 λεπτά που διέηρκεσε ο αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο οι προσπάθειες για τέρματα δεν καρποφόρησαν παρά την αξιόμαχη παρουσία της επίθεσης καθώς σημειώθηκαν αρκετά πλάγια και παρολίγο μια φάση στην μεγάλη περιοχή κοντά στο 40ο λεπτό, ενώ αισθητή ήταν η απουσία λόγω καρτών και τραυματισμών του Κιουτάκ και Μοροσάνου.
Στην επανάληψη φαίνεται ότι ο ευνοικός άνεμος της στρογγυλής θεάς που φυσούσε στο γήπεδο δημιούργησε τις συνθήκες για καλές φάσεις όταν στο 67 μετά απο κεφαλιά και έξοχο σούτ κοντά στην μικρή περιοχή ο Κώστας Μανδραπήλιας έγραψε το 1-0. Ο ρυθμος δεν άλλαξε καθώς στο 75ο λέπτό μετά από κόρνερ και κόντρες ο Σούμπουλι κατάφερε να βρεθεί κοντά στο δοκάρι και παρολίγο να σκοράρει, δείχνοντας ότι οι μικροί που δοκίμασε ο Αντωνόπουλος έχουν σίγουρο μέλλον στην ομάδα. Παρά την ένταση που κορυφώθηκε και τα 4 λεπτά καθυστέρησης στο 88 έγινε αλλαγή όπου βγήκε ο Μανδραπήλιας ενώ στο 92 μετά απο σούτ των αντιπλαλων ο Μπίζος έσωσε την εστία του ΑΟΚ μετά το φάολυ που είχαν κερδίσει τα Σαγέικα.
Δεν απουσίασαν ωστόσο και ορισμένα παράπονα για την διαιτησία λόγω εκτιμήσεων του τρίου σε κρίσιμες φάσεις του αγώνα που ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο...
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Μανδραπήλιας, Καταβάτης, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Παναγόπουλος, Μακρής, Δαραμάρας, Ανδρουτσής, Σούμπουλι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΩΚΩΝ: Κανελλόπουος, Πετρόπουλος, Γεραβιλόπουλος, Μπατέος, Λάζος, Κολιόπουλος, Ανδριέλος, Παρασκευόπουλος, Μπαρδούσης, Σπυρόπουλος, Αποσκίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages