Υπόθεση όλων μας ο Τουρισμός λέει η Ενωση Ξενοδόχων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Υπόθεση όλων μας ο Τουρισμός λέει η Ενωση Ξενοδόχων

ΘΕΣΗ στο θέμα του τουρισμού στην Τριφυλία πήρε η Πρόεδρος των Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων καταλλυμάτων Τριφυλίας κ. Γ. Χριστοδούλου με αφορμή το θέμα για την δαιφημιστική προβολή του Δήμου Τριφυλίας εκφράζοντας τις θέσεις της για την αρτιότερη προετοιμασία ενόψει της τουριστικής περιόδου λέγοντας ότι :
" Με αφορμή το ύπ' αρ 6 Θέμα της 6ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου , που αφορά στη διαφημιστική προβολή τουΔήμου Τριφυλίας και ύστερα απο συζητήσεις που είχαμε με τον Δήμαρχοκ.Κόλλια και τον αντιδήμαρχο και αρμόδιο στα θέματα του Τουρισμού κΑνδρινόπουλο , θα θέλαμε να εκφράσουμε και εγγράφως τους προβληματισμούςμας σχετικά με το μείζον ζήτημα της διαχείρησης της προβολής του Δήμου μας στηνEλλάδα και το εξωτερικό δεδομένου οτι ο Τουρισμός αποτελεί και τωρα και στομέλλον κύρια πηγή εσόδων για το Δήμο μας και έναν απο τους κύριουςμοχλούς ανάπτυξης.
Θεωρούμε οτι πρέπει, περισσότερο απο ποτέ, στο άμεσο μέλλον να ειδωθείσοβαρά και να θεωρηθεί ως πρώτη προτεραιότητα στο Δήμο μας, η διαχείρηση της προβολής του Τουριστικού προιόντος, συμπεριλαμβανομένων των αξιοθέατων, του φυσικού πλούτου, των πολιτιστικών δρωμένων, των τοπικών προϊόντων, των υποδομώνκαι γενικά της ταυτότητάς μας. Απο τις συζητήσεις που είχαμε μαζί σας αναγνωρίσαμε τη διάθεση όλων για συνεργασία. Είμαστε σίγουροι οτι συμφωνείτε μαζί μας οτι δεν αρκει μόνο αυτή αλλα οτι επιβάλλεται και γρήγορα μάλιστα να θέσουμε επι τάπητος όλα τα ζητήματα και να δράσουμε αποτελεσματικά.
Θεωρούμε οτι διαφημιστικές καταχωρήσεις σε έντυπα,ακόμα και ότανπρόκειται για έγκριτες εφημεριδες και περιοδικά, ατάκτως ειρημμένες και χωρίς προηγούμενη μελέτη και στρατηγικό σχεδιασμό, μπορεί και να μην είναιαποτελεσματικές και να επιφορτίζουν τον Δήμο με άσκοπα εξοδα. Θα θέλαμε να προτείνουμε ακόμα και τη διαδημοτική συνεργασία όλων των Δήμων της Μεσσηνίας στο θέμα του Τουρισμού,δ ιότι είμαστε σίγουροι οτι μόνο αν θεωρηθεί η Μεσσηνία ως ολότητα θα μπορέσουμενα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το δρόμο της ανάπτυξης και τις μεθόδους προβολής μας έδειξε ο καπετάν Βασίλης και οι συνεργάτες του. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω και δεδομένης της συγκρότησης επιτροπών Τουριστικής προβολής στο δήμο Καλαμάτας και Πύλου, θα θέλαμε να μας διευκρινήσετετη δυνατότητα δημιουργίας τέτοιας επιτροπής και στο δικό μας Δήμο και επίση ςτον τρόπο βάσει του οποίου θεωρείτε οτι μπορούμε προβούμε σε συνεργασία όλοι μαζί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages