Η σύντροφος του Μίμη Πλέσσα μιλά αποκλειστικά στο Ράδιο Κυπαρισσία στον Πέτρο Κωλέτη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η σύντροφος του Μίμη Πλέσσα μιλά αποκλειστικά στο Ράδιο Κυπαρισσία στον Πέτρο Κωλέτη

ΕΠΟΧΗ άφησε η επίσκεψη του μεγάλου Μίμη Πλέσσα στην Κυπαρισσία με το κόσμο να τον χειροκροτεί μαζί με τους συνεργάτες του για το πλούσιο ανθολόγιο κομματιών του που παρουσιάστηκε στο κοινό.
Το Ράδιο Κυπαρισσία 936 αποκλειστικά στην εκπομπή του Πέτρου Κωλέττη που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 10 το βράδυ με τίτλο "'Ενας ουρανός γεμάτος αστέρια" - ο οποίος έχει συνεργαστεί επί χρόνια με τον μουσικό παραγωγό- παρουσίασε μια αποκλειστική συνέντευξη της συντρόφου του μεγάλου καλλιτέχνη, της Λουκίλας Καρρέρ η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο χρόνος δεν υπήρξε εμπόδιο στη σχέση τους. Τι κι αν τους χωρίζουν περίπου τέσσερις δεκαετίες... Ευτυχισμένοι και γεμάτοι, ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ αποκαλύπτουν τα μυστικά της σχέσης τους και ομολογούν πως δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωριστά!
Σε ερώτηση είπε ότι "«Τα πάντα. Αγαπώ τη σοφία του, την ηρεμία του, την αρμονία του και το ότι είναι μπροστά από την εποχή του, πράγμα που τον κάνει τελικά να ενώνει τις γενιές. Είναι πολύ πιο κοντά στους νεότερους από μένα. Πολλές φορές εκείνος με σπρώχνει στο να κάνω ένα βήμα εμπρός, λ.χ. στην τεχνολογία ή στο να χρησιμοποιήσω όσα μου παρέχει ο υπολογιστής μου. Ανάμεσα στους δυο μας εγώ είμαι το φρένο». Η εκπομπή μετά από απαίτηση δεκάδων ακροατών του 936 FM θα μεταδώσει σε επανάληψη την εκπομπή με την αποκλειστική συνέντευξη την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα από το Σταθμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages