Το σήριαλ των σκουπιδιών αποφεύγει ο Νίκας επιρρίπτοντας ευθύνες αλλού! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Το σήριαλ των σκουπιδιών αποφεύγει ο Νίκας επιρρίπτοντας ευθύνες αλλού!

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !
 Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν.Νίκας επιχειρεί να μοιράσει ευθύνες σε άλλους ,αλλά να μείνει στο απυρόβλητο η δημοτική αρχή που διαχειρίζεται το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών της πόλης τα τελευταία 6 χρόνια Ο δήμαρχος υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή αδικείται στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ έβαλε στη θέση του «κατηγορουμένου» παλιότερα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι για να τον «χτυπήσουν» πολιτικά υποκίνησαν το κλείσιμο του σκουπιδότοπου στη «Μαραθόλακκα».
 Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «στήθηκε μια ιστορία στην πόλη, κυρίως από αυτούς που έφτιαξαν τη χωματερή στον Ταΰγετο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τα προβλήματα που υπάρχουν», ενώ τόνισε ότι το κλείσιμο της «Μαραθόλακκας» είναι «τραγικό και κατά των συμφερόντων της πόλης», όταν δε «σε όλη την Ελλάδα έχει χωματερές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής».
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ – ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΑΚ
Ιδανική λύση, κατά τον κ. Νίκα, θα ήταν η επαναλειτουργία της «Μαραθόλακκας», σημείωσε όμως πως - σε αντίθεση, όπως τόνισε, με την πολιτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση - η τότε κυβέρνηση απέρριψε τη σχετική πρότασή του και «το μόνο το οποίο δόθηκε είναι ότι μας επιβλήθηκε ο κ. Σούκος, τον οποίο πλήρωσε η Περιφέρεια, ο Δήμος Καλαμάτας δεν έχει πληρώσει τίποτα». Τέλος, ο δήμαρχος επανέλαβε τη μόνιμη επιχειρηματολογία του, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει καμία δυνατότητα επαναλειτουργίας της Μονάδας Λιπασματοποίησης Απορριμμάτων (ΜΟΛΑΚ).
Πηγή; newsmessinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages