ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΗΝ αντικατάσταση του δαπέδου της νέας πτέρυγας με αντικατάσταση και εξωραισμό φωτιστικών σωμάτων προχώρησε ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας για την νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας. Σε επιστολή του στην εφημερίδα ΦΩΝΗ και τον συντάκτη μας για τις εργασίες που συντελούνται στη νέα πτέρυγα με φωτογραφικό υλικό ο κ. Άγγελος Σεφέκος εστιάζει στην αναμόρφωση της λειτουργικής πτέρυγας και ευχόμαστε επιτέλους να δούμε περισσότερα έργα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ιδού και η επιστολή για τα έργα με αφορμή σχόλια που έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς....και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση και ευαισθησία του κου Σεφέκου καθώς στόχος μας είναι να αναβαθμιστεί το νοσοκομείο όπως απαιτεί η τοπική κοινωνία με κάθε μέσο και τρόπο...                                                                           

Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας προχώρησε σε αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών σωμάτων με σύγχρονα τύπου  LED δίνοντας ιδιαίτερη βάση στη ποιότητα φωτισμού και στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
Επίσης από Δευτέρα 15-12-2014, ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο αντικατάστασης του  φθαρμένου δαπέδου της Νέας Πτέρυγας της Παθολογικής Κλινικής συμβάλλοντας στην γενικότερη αναβάθμιση της Πτέρυγας.
Θα γίνει αποξήλωση του υπάρχοντος κατεστραμμένου δαπέδου, θα επισκευαστεί το υπόστρωμα του και θα  γίνει επίστρωση ειδικού τάπητα, σε όλη την Παθολογική Κλινική, διάδρομο, θάλαμοι ασθενών, γραφεία ιατρών και προϊσταμένης, στάση αδελφών παρασκευαστήριο και αποθήκες.
Η ολοκλήρωση των εργασιών θα συντελέσει στην βελτίωση λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας διασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής για τους  ασθενείς αλλά και για το  ίδιο το προσωπικό.
Με εκτίμηση,


Ο Αναπληρωτής Διοικητής   Άγγελος Σεφέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages