Γ. Δέδες για Π. Τατούλη: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Δέδες για Π. Τατούλη: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

  • Επίθεση στον Περιφερειάρχη για τη συμπεριφορά του στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξαπολύει ο Γιώργος Δέδες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Η διαρκής επίδειξη αλαζονείας, αυταρχισμού, εγωκεντρισμού και αμετροέπειας αποτελούν την πάγια πρακτική του κ. Τατούλη στις Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο και συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της 22ας Δεκεμβρίου 2014, ο κ. Τατούλης ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό. Με μια σειρά παραληρηματικών μονολόγων, εξετράπη σε ακραίες και χυδαίες προσωπικές επιθέσεις διαδοχικά, εναντίων των Περιφερειακών Συμβούλων, Πατσαρίνου, Πουλά, Γόντικα και κατέληξε να απειλήσει με προπηλακισμό τον κ. Κάτσαρη.
Έφτασε μάλιστα ο κ. Τατούλης, να αμφισβητήσει την επάρκεια του Συμβούλου της παράταξής μας, Ανδρέα Πουλά, ως Ιατρού!
Δεν είναι στη λογική μας ως παράταξη να παρακολουθήσουμε τον πολιτικό ξεπεσμό και κατήφορο του κ. Τατούλη. Οφείλουμε όμως, να αντιτάξουμε μια σταθερή άμυνα απέναντι στις πρακτικές εκφασισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου και εγκατάστασης ενός δηλητηριώδους κλίματος στις διεργασίες του, που επιχειρεί ο Περιφερειάρχης.
Αλήθεια μπορεί ο κ. Τατούλης, ο πολιτικός της κενολογίας και της απραξίας, να κρίνει και να αξιολογήσει επιστημονικά έναν Περιφερειακό Σύμβουλο, μάχιμο ιατρό, ο οποίος  κρίθηκε πρόσφατα από τους συμπολίτες μας της Αργολίδας και κρίνεται και αξιολογείται καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις του επιστημονικού, κοινωνικού και πολιτικού του βίου; Από που αντλεί την δυνατότητά του να κρίνει έναν επιστήμονα ο κ. Τατούλης, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι «επαγγελματίας πολιτικός» και έχει εδώ και πολλά χρόνια αποχωριστεί την άσκηση της επιστημονικής του ιδιότητας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages