ΣΠΕΙΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΣΠΕΙΡΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ...

ΝΕΟ κύμα διαρρήξεων σημειωθηκε σε περιοχες της Τριφυλίας, με τους κατοίκους να ανηςυχουν κςθως εκδηλώθηκαν κρουςματα στον Πύργο, στους Γαργαλιάνους και στη Σπηλιά. 
Στο θεμα αυτό αναμένεται να γινει παρεμβαςη απο τοπικούς φορείς καθως οι δραςτες φαίνεται οτι ηταν οργανωμένοι, ομως αφηΣαν στοιχεια που διερευνά η Αςτυνομια ωςτε να οδηγηθεί στην σύλληψη τους. 
Πιο αναλυτικά το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε γειτονιά του Πύργου όταν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης μπουκαραν σε οικία την ώρα που απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες του και αφού διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα έψαξαν τους εσωτερικούς χώρους και τελικα αφαιρεσαν κοσμήματα και 1.000 ευρώ περίπου συμφωνα με τους ιδιοκτήτες της οικίας.
Με παρόμοια μεθοδολογία οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν ισόγειο σπίτι στους Γαργαλιάνους καθως μπήκαν απο παράθυρο υπνοδωματίου, αφαιρώντας χρυσαφικά μεγάλης αξίας οπως και χρηματικό ποσό περίπου 900 ευρώ. Τα πανομοιότυπα περιστατικά εξετάζονται παντως από το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. 

Επίσης  στη Σπηλιά ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να μπουκαρουν σε οικία που διαμένουν περιοδικά οι ιδιοκτήτες τους, ομως τους πρόλαβε γείτονας που ειδε το περιστατικό, ειδοποιώντας άλλους κατοίκους ωστε να αποτρέψουν τους δράστες. Ευτυχώς οι διαρρήκτες εξαφανίστηκαν προς αγνωςτη κατευθυνςη παραβιάζοντας μονο το παντζούρι της μπαλκονόπορτας. Ωςτοςο όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία εντόπισε στη περιοχή ένα αυτοκίνητο που φαινεται οτι ειχε ρόλο στη διάρρηξη και τελικα εγινε μεταγωγή του οχήματος  στο Α.Τ. Κυπαρισσίας για έλεγχο. Τελικα το υποκύπτουν όχημα εχει ιδιοκτήτη πολίτη βουλγαρικής καταγωγής που γνωρίζει η αστυνομία και έτσι δεν αποκλείει να βρει την άκρη του νήματος. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages