ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΜΙΤΕΛΗ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μία μητέρα έσπασε το πόδι της και το ανήλικο παιδί της τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, στην Διονυσιάδα πηγή που βρίσκεται στην παραλία του Αϊ-Λαγούδη. Το θέμα αυτό αναδεικνύει o αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρης Κουτσούλης, με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας παράλληλα για χρόνια αμέλεια της δημοτικής αρχής. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Ελευθερία», μία μητέρα είχε πάει την Πέμπτη με το ανήλικο παιδί της στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στη Διονυσιάδα πηγή -έργο που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.
Οταν προσπάθησε να πιάσει το παιδί της που είχε απομακρυνθεί λίγο προς την πλευρά της πηγής, από τα ψηλά χορτάρια δεν είδε το σκαλοπάτι που βρισκόταν εκεί, με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι και το παιδί γρατζουνιές στο κεφάλι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ο κ. Κουτσούλης παρατήρησε πως από χθες μπήκαν προειδοποιητικές κόκκινες κορδέλες γύρω από την πηγή και σημειώνει ότι «η κατάσταση αυτή δείχνει πόσο ανέτοιμοι είμαστε να υποδεχθούμε τουρίστες, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages