ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ με επιτυχία η 2η μεγάλη Έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε 27-29 Δεκέμβρη και ώρες 18.00 έως 22.00 σττο Λαογραφικό Μουσείο Άνω Πόλης Κυπαρισσίας. 
Ο Γιάννης Σελούλης, με τον Δημήτρη Ζογκόκη και την αρωγή του Διονύση Γεωργογιαννόπουλου παρουσίασαν στο κοινό ένα αριστούργημα μνημών που αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό. Μία ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας λουσμένη από το φως της Αρκαδιάς με χρώματα και αρώματα ζωής στο Λαογραφικό Μουσείο στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας, την οποία επισκέφθηκαν πλήθος κόσμου, αλλά και φορείς της πόλης που έμειναν ενθουσιασμένοι από το τελικό αποτέλεσμα με την δημιουργία δύο νέων ανθρώπων που επιμένουν να εκφράζονται στον τόπο μας. 
Δύο διαφορετικές ματιές συναντώνται για να μας θυμίσουν ότι ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο. Δύο άνθρωποι διαφορετικοί με συγκλίνουσες ευαισθησίες ενώνουν τους φακούς τους για να μας δείξουν αυτό που έχουμε μπροστά μας, αλλά δεν το βλέπουμε. Την ομορφιά. Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι που μπορούν και προχωρούν. Που ελπίζουν και δημιουργούν. Που συλλέγουν μνήμες και στιγμές. Και το χαίρονται. Την έκθεση επισκέφθηκαν τέλος αρκετοί άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού από τον τόπο μας.
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages