Η γκάφα της ΝΔ που ξύπνησε ως και τον Κωστάκη! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η γκάφα της ΝΔ που ξύπνησε ως και τον Κωστάκη!

Καλά ξυπνητούρια, Κωστάκη! Φρόντισε η παράταξή σου να κουνηθείς από τη θέση του «καμπέρη» στο «Call of Duty» και να εκφράσεις τη δυσφορία σου για το στρατηγικό λάθος της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει «παρών» στα μέτρα ανακούφισης του Τσίπρα.
Οι περί τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ που κουβέντιασαν μαζί του έγιναν αποδέκτες της μεγάλης δυσφορίας του τιτάνα της παράταξης για την γκάφα ολκής του κόμματός του που είχε αποφασίσει να στηρίξει την κυβερνητική πρόταση να δοθούν 617 εκατ. ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους αλλά, μόλις ο Σόιμπλε κούνησε το δαχτυλάκι του άλλαξε γνώμη και ψήφισε ένα «παρών» πιο ηχηρό και από «όχι»! Δικαίως, λοιπόν, τα πήρε ο Κωστάκης και άφησε το χειριστήριο και το σνάιπερ και είπε να ανοίξει το κανάλι της Βουλής να δει τι παίζει.
Διότι τώρα η ΝΔ πρέπει να εξηγήσει: Δεν θέλει να δώσει κάτι από το πλεόνασμα στους συνταξιούχους που έχουν φορτωθεί και με τις ευλογίες της τρελούς φόρους και περικοπές;
Στ' αλήθεια; Ή θέλει να είναι το «καλό σκυλάκι» του Σόιμπλε όπως είπε μια ψυχή -λίγο μαύρη- χθες στη Βουλή; Είναι μέσα στην πολιτική της το να μην δίνεται τίποτα στους πολίτες, ούτε ψίχουλο; Αυτά θα έβγαινε να πει αν ήταν να γίνουν εκλογές τον Φεβρουάριο που λέει μια άλλη ψυχή; Κυριάκος και Κωστάκης έχουν να πουν πολλά, πάντως, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, όπως και οι βουλευτές, καθώς υπάρχει διχογνωμία και ένταση μεταξύ τους, όπως αφήνεται να διαρρεύσει. Προς το παρόν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσε μέσα στην επικοινωνιακή παγίδα του Τσίπρα και θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Ανέβασαν και τον Τσίπρα και τον Καμμένο που δίνουν ένα κοκαλάκι έστω στον λαό και που ετοιμάζονται να του το πάρουν πίσω κι αυτό, καθώς τα μέτρα που έρχονται θα του κάνουν τις συντάξεις πραγματικά φιλοδωρήματα! Αλλά άντε τώρα η ΝΔ να πείσει ότι απλώς δεν έκανε το χατιράκι του Σόιμπλε και σκέφτηκε πιο μακριά... Ξύπνησαν και τον Κωστάκη! Ελπίζουμε να μην έχασε... την πίστα, τουλάχιστον!
Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages