ΠΡΟΤΥΠΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΤΥΠΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σε πρότυπο ψηφιακό Νοσοκομείο, το πρώτο σε όλη τη χώρα θα… εξελιχθεί αυτό της Καλαμάτας, όπως δεσμεύτηκε στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Ο κ. Παππάς μάλιστα, δεσμεύτηκε πως θα επισκεφθεί ξανά το νομό, όταν ξεκινήσει να λειτουργεί το σύστημα αυτό, πολύ σύντομα όπως επεσήμανε με νόημα. «Έχουν γίνει οι συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία και είμαστε πολλοί αισιόδοξοι ότι πολύ σύντομα θα είναι όχι μόνο απλά δρομολογημένο, αλλά ολοκληρωμένο. Έχουμε εμπιστοσύνη σε εσάς για την εφαρμογή και αξιοποίησή του και αν καταφέρουμε να γίνει το πρώτο πλήρως ψηφιακό Νοσοκομείο αυτό της Καλαμάτας, θα έχετε μια ακόμη πρωτιά», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός στη συνάντηση που είχε με τον διοικητή και στελέχη του ιδρύματος, στον πρώτο αυτό σταθμό της επίσκεψής του στην πόλη. Στο επίκεντρο φυσικά, βρέθηκε και η αναπτυξιακή δυναμική του Νοσοκομείου, το οποίο πλέον είναι καλά στελεχωμένο και χωρίς πολλές ελλείψεις.
«Πολλά δελτία ειδήσεων έχουν πολύ χρόνο να αφιερώσουν σε μια ανοησία και λίγο στην ουσία, βέβαια για να μην παρεξηγηθώ, ούτε εμείς, ούτε εσείς ήρθαμε εδώ για να πανηγυρίσουμε και να πούμε ότι τα προβλήματα όλα λύθηκαν και έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε να εργαζόμαστε και να λέμε, πως έχει αρχίσει η συστηματική αντιστροφή της πορείας απαξίωσης του συστήματος υγείας», δήλωσε με νόημα ο Νίκος Παππάς ο οποίος άκουσε με προσοχή όλους τους εκπροσώπους φορέων, στον ευαίσθητό τομέα της υγείας, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, να στέκεται στο ζήτημα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και την ανάγκη στελέχωσης των πρώην ΙΚΑ και τη δημιουργία Ιατρείων Γειτονιάς, ώστε να μπορέσει να στηριχθεί η λειτουργία του Νοσοκομείου. Ο κ. Παππάς, εξέφρασε την πεποίθηση ότι σταδιακά, λόγω της οικονομικής δυνατότητας που θα είναι όλο και καλύτερη θα δοθεί βαρύτητα και στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages