ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

                           
  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΛΑΙΚΗ οργή για την υπερφορολόγηση, την κούφια πολιτική γλώσσα, την κοινωνική συνοχή που απειλείται από την μείωση συντάξεων και την προκλητική παρουσία παχυλών αμοιβών σε δημόσιους οργανισμούς με αφορμή το περιστατικό στην ΔΕΣΦΑ, επικρατεί στους πολίτες που εκτιμούν μεταξύ άλλων ότι στο πολιτικό σύστημα...όλοι είναι το ίδιο φύραμα..
Ο κ. Χρήστος Καραγκούνης τονίζει ότι ο καφές της παρηγοριάς επικρατεί στις παρέες των πολιτών στα καφενεία, καθώς η κατάσταση χειροτέρεψε δεδομένου ότι κόπηκαν παροχές, υπάρχει μείωση συντάξεων με τον περίφημο κόφτη, την ώρα που το πολιτικό σύστημα βολεύει τον εαυτό του με αυξήσεις βουλευτών ή διευθυντών, δίνουν προαγωγές με μεγαλύτερο εφάπαξ στον εαυτό τους και την ίδια στιγμή οι πολίτες χάνουν μεγάλο μέρος των εισοδημάτων τους. Οι πολίτες ασκούν σκληρή κριτική για τους οργανισμούς με αφορμή το συμβάν στο δημόσιο φορέα φυσικού αερίου που προκλητικά κάλυψε ο αρμόδιος υπουργός, προτείνοντας τα παχυλά εφάπαξ να δίνονται σε φτωχούς συνταξιούχους των 300 ευρώ ή τους μη έχοντες. Θεωρεί πάντως ότι αυτός δεν είναι..αριστερός ή κομμουνιστικός τρόπος κατανομής βαρών αλλά ένα προκλητικό αστείο για όσους γνωρίζουν περισσότερα πράγματα. Επίσης χαρακτήριζε ως λογική του καραγκιόζη την μείωση του αφορολόγητου για το λαό, αυξάνοντας τα χιλιάρικα αύξησης σε αιρετούς ενώ υπογράμμισε ότι μόνο στη Κυπαρισσία οι φορείς δίνουν καθημερινά 170 γεύματα ανθρωπιάς σε φτωχούς συνανθρώπους μας.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...
Ο κ. Γιώργος Κ. επισημαίνει ότι δίνουν στους συνταξιούχους ευτελή σύνταξη που κινδυνεύουν από το κόφτη χωρίς να έχουν πόρους επιβίωσης, λέγοντας ότι τελικά στο πολιτικό σύστημα της χώρας...όλοι είναι το ίδιο φύραμα χωρίς να ενδιαφέρονται για τον λαό μας..καθώς η απελπισία είναι δεδομένη προσθέτοντας ότι εργάζεται στα θερμοκήπια για 500 ευρώ να βγάλει μεροκάματο να ζήσει..
Ο συνταξιούχος κ. Κώστας υποστηρίζει ότι επικρατεί απαισιοδοξία στο κόσμο και για το 2017 καθώς έρχεται μαύρο μέλλον ακόμα κι αν έρθουν εκλογές, ενώ αρκετοί πολίτες μας είπαν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους, ΕΝΦΙΑ, αγοράζοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, καταλήγοντας ότι το μόνο που τους απέμεινε είναι ο καφές...της παρηγοριάς στο καφενείο με φίλους...https://youtu.be/mr_s-FCCsz4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages