Νοσοκομείο Ζακύνθου: «'Άγνοια και ρατσισμός διακρίνει την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Νοσοκομείο Ζακύνθου: «'Άγνοια και ρατσισμός διακρίνει την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ»

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Ζακύνθου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την επέμβαση ασθενών από τη Τριφυλία στην Ζάκυνθο: 
Αναλυτικά: «Απαντώντας στις σαθρές και ανυπόστατες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, και μετά από επικοινωνία με τον χειρουργό κ. Παναγιώτη Καλοφωλιά (από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας), οι ασθενείς που χειρουργήθηκαν την 03.05.17 στο Γ.Ν.Ζακύνθου, χαίρουν άκρας υγείας. 
Ο υπογράφων κάτω από το κείμενο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος, μόνιμος συκοφάντης του δημόσιου συστήματος Υγείας, παρά το γεγονός ότι το γνωσιακό του επίπεδο σε θέματα ιατρικής, αγγίζει τα όρια του μηδενός, προσπαθεί να ερμηνεύσει ιατρικά δεδομένα. Ας ασχοληθεί με τα στενά συνδικαλιστικά του καθήκοντα και ας αφήσει τους έχοντες την ευθύνη των ασθενών να τους φροντίζουν και να τους προσφέρουν υγεία. 
Όσον αφορά δε, τα ρατσιστικά του σχόλια περί ασθενών Αλβανικής καταγωγής, θεωρούνται ότι είναι ανάξια σχολίων διότι αποδεικνύουν το ανάπτυγμα της προσωπικότητας του. Θα λέγαμε ότι ο κατήφορος και ο αυτοεξευτελισμός της ΠΟΕΔΗΝ και όσων επιχειρεί να προστατεύσει συνεχίζεται αλλά ακόμα και αυτός έχει ένα τέλος. Πέρα από κάθε όριο ιατρικής και ανθρώπινης δεοντολογίας υπάρχουν αξίες που οι λειτουργοί της υγείας πρέπει να σέβονται». 
Εκ μέρους του Δ.Σ. 
 Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ. ΤΣΑΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages