ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΠΛΗΘΟΣ κόσμου με κοινωνικό χαρακτήρα αλλά κυρίως ανθρώπινη ζεστή ατμόσφαιρα ήταν η επιτυχημένη εκδήλωση των αστυνομικών υπαλλήλων της Τριφυλίας στην οποία όπως ήταν αναμενόμενο παραβρέθηκαν οικογένειες των αστυνομικών αλλά και αρκετοί αιρετοί, υποψήφιοι και μη στα δικά τους τραπέζια!
Θεσμός πάντως εξακολουθεί να παραμένει η ετήσια συνάντηση των αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας στο κέντρο "Στεφανής" παρουσία των αστυνομικών αρχών της περιοχής αλλά και του Νομού Μεσσηνίας. 
Με ζωντανή μουσική μέσα σε μια ατμόσφαιρα εορταστική πέρα από το καθήκον που επιτάσσει να βρίσκονται κοντά στον πολίτη, οι αστυνομικοί με τις οικογένειές του ευχήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές. 
Τα έσοδα της εκδήλωσης πάντως- κι εδώ αποτελεί το επιστέγασμα της κοινωνικής προσφοράς των αστυνομικών μας- θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών θυμάτων τροχαίου ατυχήματος, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη τους. 
Εκτός από τον Αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας  παρέστησαν σύσσωμοι ο Διοικητής και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Τριφυλίας, αξιωματικοί, εργαζόμενοι αλλά και οι αστυνομικοί των ομάδων ασφαλείας που βρίσκονται πάντα στο καθήκον..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages