9,4 εκ. Ευρώ στη Τριφυλία τα τελευταία 4 χρόνια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

9,4 εκ. Ευρώ στη Τριφυλία τα τελευταία 4 χρόνια

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία με επικεφαλής τον κ. Χαρίτση κατά την τελευταία επίσκεψή τους στο  Γενικό Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους και είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Στις συζητήσεις τονίστηκε η σημασία που έχει για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου η συνολική χρηματοδότησή του με 1,6 εκ, ευρώ για την κάλυψη διαφόρων αναγκών και την αναβάθμιση του εξοπλισμού. 
 Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκαν επίσης το ΚΕΠ της Κυπαρισσίας όπου συνομίλησαν με εργαζόμενους και πολίτες, συναντήθηκαν με τον διευθυντή Αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Τριφυλίας για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή και συζήτησαν αρκετή ώρα με τους ανθρώπους του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, το οποίο έλαβε χρηματοδότηση σχεδόν 1 εκ. ευρώ για την ενεργειακή του αναβάθμιση με την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 
Τα 4 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στον Δήμο Τριφυλίας σύμφωνα και με το left.gr έχουν χρηματοδοτηθεί έργα ύψους 9,5 εκ. ευρώ για σημαντικές υποδομές, αναπτυξιακές παρεμβάσεις και κρίσιμους τομείς όπως η δημόσια υγεία. Έργα όπως η επισκευή του μώλου του λιμανιού της πόλης ύψους 2.3 εκ. ευρώ και η ανάπλαση της Άνω πόλης της Κυπαρισσίας, που αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό και τουριστικό πόρο της περιοχής, ύψους 432.750 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages