ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΠΑΝΔΗΜΑ τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αθανασίου Κυπαρισσίας η Εξόδιος Ακολουθία του άτυχου φίλου και συμπολίτη μας Δημήτρη Μπινίσκου που έχασε τη ζωή του στην παραλία Αη Λαγούδη.
O 57χρονος καταγόταν από την ορεινή περιοχή της Τριπύλας και από μικρός εργάστηκε στην Κυπαρισσίας στην πρώτη μεγάλη καφετέρια που δημιουργήθηκε μετά το 1981 στην κεντρική πλατεία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης τις πρωινές ώρες στην πλατεία. 
Πάντα δυνατός, καλοσυνάτος, ακούραστος, ήταν ενεργός πολίτης μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν τόσο αγαπητός που φίλοι και κάτοικοι έπιναν νερό στο όνομά του. Το μεσημέρι της Κυριακής μετά από ένα καφέ στο χώρο που εργαζόταν συνομιλώντας μαζί του, τον αποχαιρέτησα καθώς θα πήγαινε αργότερα για μπάνιο. Έμελε όμως να ήταν το τελευταίο χαίρε που δώσαμε. 
 Η εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε χοοστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυοσστόμου, την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Αθανασίου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του την οποία γνωρίζουμε. Ο Δημήτρης θα ταξιδέψει στην γειτονιά των Αγγέλων και η πόλη θα θυμάται για πάντα, έναν πραγματικό Άνθρωπο που γνώρισε ο τόπος μας. 
Η φωτογραφία από την τελευταία συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια ρεπορτάζ στη σελίδα μας και στο Κυπαρισσία TV. Ο λόγος του άξιος, υπέρ του πολίτη, του εργαζόμενου, του τόπου μας ενώ είχε ασχοληθεί με τα κοινά σε τοπική κοινότητα. Καλό σου ταξίδι φίλε..
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages