ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙΑ...ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΙΑ...ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 


“Επιδρομή” σε τουλάχιστον 4 καταστήματα στο κέντρο και στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, την οδό Φαρών και την οδό Μακεδονίας, κλέβοντας μικροποσά, προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο, έκαναν μεσημέρι προς απόγευμα Τρίτης δύο μαντιλοφορεμένες γυναίκες με μάσκα στο πρόσωπο, για προστασία από τον κορονοϊό και τις… κάμερες σύμφωνα με την εφ. Ελευθερία.

Αν και η Αστυνομία δηλώνει άγνοια για τα περιστατικά, οι 4 επαγγελματίες που οι υπάλληλοί τους έπεσαν θύματα των δύο γυναικών, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media το τι έγινε, προειδοποιώντας άλλους επαγγελματίες να προσέχουν, μαζί με φωτογραφίες των δύο γυναικών από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των μαγαζιών τους.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα πάντα με τις δημόσιες καταγγελίες των καταστηματαρχών, οι δύο γυναίκες φέρονται να έδρασαν σε κατάστημα καφέ, όπου με διάφορα τεχνάσματα και κάνοντας φασαρία για την τιμή ενός αναψυκτικού έκλεψαν από το ταμείο 20 ευρώ. “Εμείς την «πατήσαμε», ελπίζω να την γλιτώσει κανένας άλλος”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages