Στο Αυτόφωρο ο Αντιδήμαρχος Σ. Μπακούρος για αδέσποτα σκυλιά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Στο Αυτόφωρο ο Αντιδήμαρχος Σ. Μπακούρος για αδέσποτα σκυλιά


 Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε χθες ο αρμόδιος για τα αδέσποτα ζώα αντιδήμαρχος Τριφυλίας, Σωτήρης Μπακούρος, για αδέσποτα σκυλιά στο χώρο του Λυκείου Φιλιατρών, με εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, έπειτα από σχετική αναφορά.

Αναφορά στα αδέσποτα σκυλιά που συγκεντρώνονται στο χώρο του Λυκείου Φιλιατρών, αλλά και του Γυμνασίου Φιλιατρών, καθώς οι κτηριακές υποδομές τους έχουν ευρύτερο κοινό χώρο προαυλίων, κατατέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Δήμο Τριφυλίας και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας από τη διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών.
Σύμφωνα με όσα κατέστη εφικτό να γίνουν γνωστά στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, αρχικά, πριν από καιρό, στο χώρο του ΓΕΛ Φιλιατρών ήταν τρία σκυλιά, όμως με την πάροδο του χρόνου αυξήθηκαν, καθώς πηγαίνουν κι άλλα, με διαρκή κίνδυνο για μαθητές και καθηγητές. Από τη διεύθυνση του σχολείου φέρεται να είχε γίνει ενημέρωση και το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Δήμο Τριφυλίας αρμοδίως για το ζήτημα, για να πράξει τα δέοντα.
Μετά την αναφορά της διεύθυνσης του ΓΕΛ Φιλιατρών, χθες η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυπαρισσίας έδωσε εντολή να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, όπως και έγινε. Ο αρμόδιος για τα αδέσποτα αντιδήμαρχος, Σωτήρης Μπακούρος, κάθισε χθες το μεσημέρι στο εδώλιο κατηγορούμενος για παρεμπόδιση αποτροπής κινδύνου από υπόχρεο, σύμφωνα με το άρθρο 288, παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα, σε συνδυασμό με το νόμο περί ζώων.
Η δίκη αναβλήθηκε για αύριο.    Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages