ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ


Με την ακρίβεια να αποτελεί έναν άλυτο γρίφο για την κυβέρνηση, οι αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρούν να περιορίσουν φαινόμενα αισχροκέρδειας που κάνουν την κατάσταση ακόμη χειρότερη, εστιάζοντας σε διατροφή και καύσιμα. Και όλα αυτά ενώ η αγορά έχει μπει στην τελική ευθεία για το Πάσχα, χωρίς ωστόσο η κίνηση -για την ώρα τουλάχιστον- να θυμίζει τις καλές εποχές παρελθόντος αφού ο κόσμος όπως λέει δυσκολεύεται…

Με την ακρίβεια να έχει εδραιωθεί στην αγορά και πολλοί να είναι εκείνοι οι οποίοι φοβούνται ότι τα χειρότερα έρχονται, οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες προσπαθούν να εξαντλήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους, προκειμένου να περιορίσουν το φαινόμενο, ώστε η κατάσταση να μην λάβει ανεξέλεγκτη μορφή.

  • The horoscope.

Στο αρμόδιο μάλιστα υπουργείο Ανάπτυξης έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» ενόψει του Πάσχα. Τα συνεργεία ελέγχου είναι στην μέγιστη ετοιμότητα, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, αλλά και τεχνητών ελλείψεων.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται αυξητική τάση σε μία σειρά από προϊόντα, ειδικά διατροφής, που εν πολλοίς σχετίζονται και με το πασχαλινό τραπέζι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages