ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

 


Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Τριφυλίας για ναρκωτικά και ένας ακόμη ανήλικος στην Καλαμάτα, για κλοπή σε κατάστημα, καθώς και ο πατέρας του:

Συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 72 ετών, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημά τους και αποθήκη, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 14 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (θερμόμετρα, λαμπτήρες κ.ά.).
Συνελήφθη και στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας ανήλικος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε είδος ένδυσης από κατάστημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 69χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών,πραγματοποιήθηκαν από την 17.4.2022 έως και χθες (20.4.2022), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε χίλια διακόσια ογδόντα οκτώ (1.288) άτομα, εκ των οποίων εννιακόσια σαράντα εννέα (949) ήταν ημεδαποί και τριακόσια τριάντα εννέα (339) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εννιακόσια σαράντα επτά (947) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα έξι (156)άτομα, από τα οποία εβδομήντα επτά (77)ήταν ημεδαποί και εβδομήντα εννέα (79) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα επτά (67) άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages