ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ....ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ....ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ




Στο φόντο της αυξημένης επισκεψιμότητας στη Μεσσηνία και την Τριφυλία, η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα είναι ελάχιστα βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Οι επαγγελματίες αισιοδοξούν πως αυτοί οι μήνες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται, της εξωστρέφειας και της πρόθεσης τω
ν επισκεπτών να αγοράσουν, το καλοκαίρι θα κλείσει με θετικό πρόσημο. 
 Η οικονομική ύφεση που εδραιώθηκε για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα, απλώνοντας το πέπλο της στα νοικοκυριά καλύπτοντας και το παραμικρό ψήγμα ελπίδας για τη συνέχεια… Το μέλλον να διαγράφεται από αβέβαιο, μέχρι… δυσοίωνο.
Η περιοχή της Κυπαρισσίας πάντως προσελκύει αρκετούς Ευρωπαίους τουρίστες κυρίως Γάλλους, Γερμανούς, Ιταλούς και ενίοτε Βρετανούς ωστόσο το εγχώριο τουριστικό προιόν βασίζεται κυρίως στους Έλληνες ιδίως τα Σαββατοκύριακα για καλοκαιρινές αποδράσεις.
Το θετικό με τον εγχώριο τουρισμό είναι ότι εξαιτίας των τοπικών παραδοσιακών πανηγυριών που επανέρχονται η κίνηση θα τονωθεί σε αρκετά κοινοτικά διαμερίσματα αλλά και στα ενοικιαζόμενα καταλλύμματα της περιοχής μας. Αλλά κυρίως και των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στον πολυχώρο ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ του Νίκου Καλογερόπουλου στο οποίο είμαστε χορηγοί επικοινωνίας.  ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages