ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ...ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ...ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


ΜΑΧΗ για την νέα χρονιά εκλογών θα δώσουν οι συνδυασμοί στη Τριφυλία παρά το γεγονός ότι μειώνονται κατά 2 οι έδρες στο Δημοτικό συμβούλιο.

4 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ..ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΖΑΡΙ

Προς το παρόν δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα της Χάιδω Παναγιωτόπουλου από την Κυπαρισσία και του πρώην Δημάρχου Άκη Κατρίτση από τους Γαργαλιάνους, όπως και αυτή του Σαράντου Κουκούμη με την Λαική συσπείρωση. Η παράταξη του νύν Δημάρχου κ. Λεβεντάκη δεν έχει συνεδριάσει καν ωστόσο η υποψηφιότητά του θεωρείται δεδομένη ανεβάζοντας σε 4 τα κεντρικά πρόσωπα της εκλογικής σκηνής. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις υπόλοιπες παρατάξεις καθώς τα περιθώρια στενεύουν τόσο για την εύρεση υποψηφίων συμβούλων όσο και τον προγραμματικό λόγο.
ΔΕΔΟΜΕΝΗ ήδη θεωρείται η υποψηφιότητα ανοίγοντας πρώτη την κούρσα των εκλογών η Κυπαρισσία στην καταγωγή Χάιδω Παναγιωτοπούλου επιχειρώντας να αλλάξει σελίδα η περιοχή. Η μάχη θα κορυφωθεί προς τον Μάρτιο και μετά τις εθνικές εκλογές καθώς εκτός από την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου, το ενδιαφέρον για την θώκο αποκτά η κινητικότητα του πρώην Δημάρχου Γαργαλιάνων Ακη Κατρίτση, ενώ δεδομένη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Σαράντου Κουκούμη που θα ανακοινωθεί επίσημα πριν τις εκλογές. 
ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.... 
Το όνομα γνωστού Κυπαρίσσιου πολίτη που έχει καταξιωμένο όνομα στην τοπική κοινωνία μαζί με ονόματα από το χώρο της αγοράς αλλά και γνωστού δημότη που ασχολείται με τα media έχοντας σπουδές στην επικοινωνία αλλά κι ένα ακόμα πρόσωπο από το χώρο της Ιατρικής, ακούγεται έντονα για το δήμο Τριφυλίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχουν ήδη ξεκινήσει ήδη επαφές με πρόσωπα του προοδευτικού και φιλελεύθερου χώρου της περιοχής, προκειμένου να συγκροτηθεί δημοτικό ψηφοδέλτιο.

Στην πρώτη περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η συγκρότηση ενός ευρύτερου συνδυασμού ώστε να αποκτήσει συλλογική φωνή ο δημότης με πρόσωπα αναγνωρισμένα από την τοπική κοινωνία, τα οποία δεν έχουν όμως εκλεγεί ώστε να είναι δέσμιοι πολιτικών ή κομματικών τζακιών καθώς η σκέψη είναι να εκφράζονται όλες οι τάσεις στη Τριφυλία έξω από την ταυτότητα του καθενός.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Στο δεύτερο σχήμα που ετοιμάζεται σύμφωνα με στέλεχος της αγοράς, που μπορεί να εκφραστεί μέσα από ενεργούς πολίτες όπως διατείνεται ο ίδιος είναι “η προτεραιότητα να απεγκλωβιστούν δυνάμεις της Τριφυλίας που μαστίζεται από την υπογεννητικότητα, την πληθυσμιακή καθίζηση και την απομόνωση σε σχέση με άλλες περιοχές της Μεσσηνίας”.

Η δράση νέων προσώπων είναι δεδομένη καθώς εκτός από το πλούσιο βιογραφικό τους αποτελούν άνθρωποι της αγοράς, της κοινωνίας, της αλληλεγγύης με απώτερο στόχο να προχωρήσει η Τριφυλία που φέρεται να είναι εγκλωβισμένη χωρίς να αξιοποιεί τις παραγωγικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου μας…Επιτέλους η ΤΡΙΦΥΛΙΑ πρέπει να γυρίσει σελίδα και να αλλάξει πριν είναι αργά...

Από το κύριο θέμα της έντυπης εφημερίδας "KYΠΑΡΙΣΣΙΑ"

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages