Τεράστια οικονομική ζημιά για τους παραγωγούς της Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Τεράστια οικονομική ζημιά για τους παραγωγούς της Τριφυλίας

Τεράστια οικονομική ζημιά υπέστησαν οι παραγωγοί κηπευτικών της Τριφυλίας που συμπληρώνουν το εισόδημά τους απο προιόντα σε θερμοκήπια, λόγω των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ. Το παρήγορο γεγονός πως η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών αποφάσισε χθες το απόγευμα την αναστολή των κινητοποιήσεων με οριακή πλειοψηφία, δε σημαίνει ότι η αγορά θα διατηρήσει τους ρυθμούς της πριν την επόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες με δεδομένο ότι οι παραγωγοί γνώριζαν ότι οι αυτοκινητιστές συνέχιζαν την απεργία τους, είχαν συγκεντρώσει άδειες φορτηγών για να στείλουν φαξ στην Ομοσπονδία ώστε να μην ενοχληθούν 10 φορτηγά που θα ανελάμβαναν την αποσυμφόρηση των προϊόντων στα Φιλιατρά, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Αριστοτέλης Καναβός. Σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες ποσότητες θερμοκηπιακού καρπουζιού για την περιοχή μας!

1 σχόλιο:

neoinileias είπε...

Συνεχίζει να είναι κλειστή η γέφυρα στο φράγμα φλόκα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες της περιοχής καθημερινά να ταλαιπωρούνται αφού αναγκάζονται να μετακινούνται μέσω πύργου.
Αρκετοί εργαζόμενοι στην περιοχή έφτασαν στο σημείο να περνούν καθημερινά τον Αλφειό ποταμό με μονόξυλα και βάρκες.
http://neoinileias.blogspot.com/

Pages