Τονώθηκε η αγορά το Πάσχα- Μειωμένες ως 20% οι τιμές στα αμνοερίφια VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Τονώθηκε η αγορά το Πάσχα- Μειωμένες ως 20% οι τιμές στα αμνοερίφια VIDEO

ΤΟΝΩΘΗΚΕ για τα καλά η αγορά της Τριφυλίας το διήμερο των γιορτών ως το Μ. Σάββατο καθώς το παραδοσιακό 'Πάσχα στο χωριό' τηρείται κατά γράμμα με μειωμένες τιμές στον οβελία κατά 20% καθώς σε ρεπορτάζ μας καταγράψαμε ότι στα σούπερ μάρκετ έχουμε τιμές από 6,70 ως 6,90 ευρώ για το αρνάκι ενώ στα συνοικιακά κρεοπωλεία οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 8,80 για το αρνί και τα 9,70 για το κατσικάκι. ΔΕΙΤΕ στο τέλος το σχετικό βίντεο.
Προσιτές είναι όλες οι τιμές εκτιμά ο κ. Σωτήρης Ρίζος καθώς εξήγησε ότι "με 7,90 το αρνί και 8,90 το κατσίκι το καταναλωτικό κοινό αγοράζει από όλα άνετα καθώς οι τιμές είναι ελκυστικές αυτές τις ημέρες, διαθέτοντας ντόπια προιόντα με άριστη ποιότητα, ενώ σε ότι αφορά τις ποσότητες που αγοράζει ο κόσμος είναι ικανοποιητικές αφού πλέον αγοράζουν ολόκληρες οικογένειες ανάλογα με το βαλάντιό τους" εκτιμώντας ότι οι έλεγχοι ήταν εντατικοί στην αγορά. Ο κ. Ηλίας Ζουρτσάνος μίλησε για επάρκεια αγαθών καθώς έχουμε σφάγεια από την ορεινή Τριφυλία που είναι κατά κόρον κτηνοτροφική περιοχή λέγοντας ότι "οι τιμές σε αρνιά κυμαίνονται στα 8,80 και στα κατσίκια στο 9,80 ευρώ, ενώ κατά γενική ομολογία ο κόσμος είναι ικανοποιημένος σε σχέση με πέρσι αφού με τα ίδια χρήματα αγοράζει μεγαλύτερες ποσότητες, αφού η γενναία μείωση τιμών κυμαίνεται στο 20% ενώ πολλοί αγοράζουν υποπροιόντα κρέατος σε μικρότερες ποσότητες" για να προσθέσει ότι 'παρά την οικονομική κρίση βλέπουμε ότι η αγορά κινείται σε καλύτερα επίπεδα από το αναμενόμενο αφού πλέον τα ντόπια προιόντα έχουν πλημμυρίσει την αγορά με ποιοτικούς ελέγχους". Κατέληξε λέγοντας ότι "οικογένειες προτιμούν αρνάκι κυρίως ενώ το Πάσχα γενικά μας έδειξε ότι οι επαγγελματίες είναι ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages