Σπιτικές μαρμελάδες, τραβηχτές πίτες με μέλι και καρύδια, τσάι Ταϋγέτου, μαύρη σταφίδα και σταφιδόψωμα, φιστίκια αραχίδες, μαξιμάδια με ντομάτα, σφέλα και ελαιόλαδο, λαλάγγια, ελιόψωμα, παστέλια, σύκα, παραδοσιακά τυριά, παστό, λουκάνικα…
Είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα του Μεσσηνιακού Πρωινού, το οποίο παρουσιάστηκε την εβδομάδα που πέρασε στο επιτυχημένο 5ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, που σε κάθε διοργάνωσή του γίνεται όλο και καλύτερο.
Στον χώρο διεξαγωγής του, το συνεδριακό κέντρο του Elite City Resort, βρέθηκε και το Greek Gastronomy Guide, ο διαδικτυακός οδηγός γαστρονομίας που διευθύνουν ο Γιώργος Πίττας, μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και επικεφαλής του «Ελληνικού Πρωινού» και η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά. Το αφιέρωμα που παρουσίασε στη συνέχεια είναι τόσο δελεαστικό, που ένας υποψήφιος επισκέπτης θα μπορούσε να επιλέξει τη Μεσσηνία ως γαστρονομικό προορισμό μόνο και μόνο για να δοκιμάσει αυτές τις τόσο υπέροχες γεύσεις της
Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016
Το Μεσσηνιακό Πρωινό στο Greek Gastronomy Guide
Tags
# ειδήσεις
# Ελλάδα
# τουρισμός
# greece
# news
# trifylia
Share This
About Ανώνυμος
trifylia
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο freegr@gmail.com. Ακούμε τις απόψεις σας..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου