Αίτημα χορήγησης “αναμορφωμένης” μελέτης ανάπλασης Πλατείας Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Αίτημα χορήγησης “αναμορφωμένης” μελέτης ανάπλασης Πλατείας Φιλιατρών


Ύστερα από την ανακοίνωση του κ. Περιφερειάρχη ότι είναι διαθέσιμη η νέα "αναμορφωμένη" μελέτη ανάπλασης πλατείας Φιλιατρών, η επιτροπή Φίλων Πλατείας & Πεζόδρομου Φιλιατρών προχώρησε σε σχετικό Αίτημα προς τον Δήμο Τριφυλίας το περιεχόμενο του οποίου σας κοινοποιούμε και αναμένουμε την ενημέρωσή μας για το περιεχόμενο της νέας μελέτης, όπως ορίζουν οι αρχές της διαβούλευσης και διαφάνειας. Με κάθε επιφύλαξη, με όλες τις προηγούμενες ενστάσεις και διαφωνίες μας, ζητούμε να λάβουμε γνώση για οτιδήποτε αφορά τον τόπο μας, ιδιαίτερα για το ζήτημα αυτό που έχει απασχολήσει πολύ, τα τελευταία 3 χρόνια την κοινωνία της πόλης μας.

Αναλυτικά το αίτημα από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΦΙΛΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ»

ΘΕΜΑ: Αίτημα χορήγησης “αναμορφωμένης” μελέτης ανάπλασης Πλατείας Φιλιατρών.

Παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή ακριβές αντίγραφο της αναμορφωμένης μελέτης ανάπλασης πλατείας Καποδιστρίου Φιλιατρών (προϋπολογισμού 3.286.000 ευρώ, η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του υπουργείου Εσωτερικών) την οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου σας απέστειλε, προς ενημέρωση και έκφραση άποψης από τους τοπικούς φορείς. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας: “έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι θέλουμε και τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, γι’ αυτό και αναλάβαμε ως Περιφέρεια την αναμόρφωση της αρχικά προταθείσας μελέτης, σε μια προσπάθεια συγκερασμού των απόψεων που εκφράστηκαν, καθώς και των ενστάσεων που είχαν διατυπωθεί από τοπικούς φορείς”.

Στα πλαίσια της διαβούλευσης και της διαφάνειας παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε τη μελέτη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages