Στο Δ.Σ. Τριφυλίας η επιστολή παραίτησης Γιάννη Φιλντίση από την ΔΕΥΑ Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Στο Δ.Σ. Τριφυλίας η επιστολή παραίτησης Γιάννη Φιλντίση από την ΔΕΥΑ Τριφυλίας


ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΔΕΥΑ Τριφυλίας
 ανέλαβε ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης μετά την αιφνίδια παραίτηση του μέχρι πρότινος Διευθυντή της επιχείρησης Ιωάννη Φιλντίση, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά στην τελευταία συνεδρίαση του οικείου Δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το κείμενο της παραίτησής ο έμπειρος αυτοδιοικητικός0 που έχει διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος Αυλώνος με επιτυχία -προς το δήμαρχο Τριφυλίας, υποστηρίζει μεταξύ άλλων τα εξής:

"Οι χρόνιες αγκυλώσεις και γενικότερη παθογένεια της ΔΕΥΑ Τριφυλίας με ωθούν στην απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος.

Έχοντας μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Τριφύλιο λαό και σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα που με διακατέχει σας γνωρίζω ότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτό το Νομικό Πρόσωπο. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών προσδοκιών σας σε κάποια άλλη θέση ευθύνης."

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης διατύπωσαν σωρεία ερωτηματική με αφορμή την  παραίτηση του κ. Φιλντίση ωστόσο δεν έλαβαν καμία απάντηση καθώς ο ίδιος δεν βρισκόταν στην αίθουσα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages