Ο Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Μητρόπουλος για την υψηλή παραβατικότητα στη Μεσσηνία-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ο Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Μητρόπουλος για την υψηλή παραβατικότητα στη Μεσσηνία-VIDEO




 Για το θέμα της παραβατικότητας στη δυτική Πελοπόννησο αλλά και σε όλη την Ελλάδα μίλησε στον Γιάννη Μποζίκα με τον κύριο Δημήτρη Μητρόπουλο επίτιμο υπαρχηγό της ελληνικής αστυνομίας, καθηγητή εγκληματολογίας να αναλύει το κοινωνικό φαινόμενο. 

Ο επίτιμος υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και Καθηγητής προσδιόρισε ως κοινωνικό φαινόμενο την εγκληματικότητα η οποία παρουσιάζει αυξητικές τάσεις εξαιτίας αρκετών κοινωνικών ή άλλων παραγόντων με έμφαση στις παραβατικές πράξεις από ομάδες ή συμμορίες. Εκτίμησε ωστόσο ότι η καταπολέμηση του φαινομένουν δεν θα επιτευχθεί αν οι πολίτες δεν αναγνωρίσουν την συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομίας στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης προκειμένου να προστατευθούν περιουσίες ακόμα και η ίδια η ζωή τους σε περιπτώσεις σοβαρών εγκληματικών πράξεων, ενώ προέβη σε αναφορά στο Ευρωπαικό μοντέλο που λειτουργεί εξαιρετικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages