Επικίνδυνο το μεροκάματο των οδηγών απορριμματοφόρων, το θανατηφόρο τροχαίο στο Καλό Νερό και η αδιαφορία της Δημοτική αρχής Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Επικίνδυνο το μεροκάματο των οδηγών απορριμματοφόρων, το θανατηφόρο τροχαίο στο Καλό Νερό και η αδιαφορία της Δημοτική αρχής Τριφυλίας

 


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ -ΔΕΙ ΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΩΣΕ

    “Μετά από την τροποποίηση των ορίων κίνησης από τα όρια των Δήμων στα όρια της περιφερειακής ενότητας, οι οδηγοί των απορριμματοφόρων είναι αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, σε έναν επικίνδυνο δρόμο, για να εναποθέσουν τα απορρίμματα στον ΧΥΤΑ της Καλλιρρόης, με αποτέλεσμα να έχουμε συχνά τροχαία ατυχήματα. Με αποκορύφωμα το χθεσινό 17/9/2024 θανατηφόρο τροχαίο, που όχημα συμπολίτη μας ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε επάνω στο απορριμματοφόρο.

Στο πλευρό του εργαζόμενου από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι εκλεγμένοι από την ΔΑΣ μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας, σε αντίθεση με τη Δημοτική αρχή, η οποία άφησε ακάλυπτο τον συνάδελφο, που πέρασε την νύκτα του στο κρατητήριο.

   Καταγγέλλουμε τη Δημοτική αρχή Τριφυλίας, για την αδιαφορία της και για τον απαράδεκτο τρόπο που αρμόδιος αντιδήμαρχος αντιμετώπισε τον εκπρόσωπο του Σωματείου μας όταν τον εγκάλεσε να σταθεί στο πλευρό του εργαζόμενου. Τον απείλησε λέγοντας του ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω. Δεν φθάνει που σε πήραμε για δουλειά τώρα το παίζεις και συνδικαλιστής.

    Καλούμε να ενεργοποιηθούν όλες οι επιτροπές υγιεινής και ασφάλειας των Δήμων και της περιφέρειας και της επιθεώρησης εργασίας, προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ζωής και υγείας όλων των εργαζομένων και των συμπολιτών μας”.

       Η ανάγκη για την κατασκευή ενός νέου σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου είναι πλέον επείγουσα και απαιτείται άμεσα.

      Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο να χάνονται ζωές, επειδή όλα τα έργα και οι υποδομές καθώς και τα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια τα μετράνε ως κόστος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages