Χάνεται χαλκός από μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Τριφυλία- Μάστιγα ήταν παλιότερα κυνηγοί χαλκού στην περιοχή - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Χάνεται χαλκός από μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Τριφυλία- Μάστιγα ήταν παλιότερα κυνηγοί χαλκού στην περιοχή


ΜΑΣΤΙΓΑ ήταν παλιότερα οι κυνηγοί χαλκού που αφαιρούσαν το υλικό από μετασχηματιστή της ΔΕΗ, σε περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να κλέψουν το χαλκό που βρισκόταν στο εσωτερικό του. Ωστόσο τα μαύρα σκοτάδια στους δρόμους ορισμένες φορές ΟΦΕΊΛΟΝΤΑΙ σε δολιοφθορές με την αφαίρεση του υλικού.  
Οι κλέφτες χαλκού έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή ξανά το 2016, καθώς το 2012 είχαν ρημάξει την περιοχή καταστρέφοντας συνολικά 18 μετασχηματιστές στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας σύμφωνα με το kalamatanews.gr.
Θυμίζουμε μάλιστα ότι πολλές φορές σπείρες κυνηγών χαλκού είχαν αφαιρέσει καλωδιώσεις με αποτέλεσμα ο εθνικός δρόμος Κυπαρισσίας-Καλονερού και η περιοχή προς Φιλιατρά να μείνουν στα σκοτάδια πριν από το 2020.
Μάλιστα τότε είχε συλληφθεί η πενταμελής σπείρα που δρούσε στην περιοχή όπως είχε αναφέρει το kalamatanews.gr. Ωστόσο μετασχηματιστές έχουν υποστεί φθορές διαχρονικά καθώς ορισμένες φορές τα...μαύρα σκοτάδια στους δρόμους να είναι αποτέλεσμα όχι λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά λόγω...κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages