Μπλόκο της Αστυνομίας στα διόδια των Αρφαρών – Συνελήφθησαν 9 Ρομά για συμμορίες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Μπλόκο της Αστυνομίας στα διόδια των Αρφαρών – Συνελήφθησαν 9 Ρομά για συμμορίες

 


Χθες το πρωί, στα διόδια των Αρφαρών και σε παραπλήσιες οδούς αυτών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Μεσσηνίας, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Κεντρικής Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθησαν 53 άτομα, προσήχθησαν 12, ενώ συνελήφθησαν εννέα για τα ακόλουθα αδικήματα: Επτά άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, εκ των οποίων ένας 16χρονος που δεν είχε δελτίο ταυτότητας αλλά και δίπλωμα οδήγησης. Επίσης, μια 44χρονη για στέρηση δελτίου ταυτότητας και, τέλος, ο 34χρονος πατέρας του 16χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης βεβαιώθηκαν 23 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν 7 ακινητοποιήσεις οχημάτων.
Π.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages