ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες για τον β΄ γύρο μεταξύ Ανδρουλάκη – Δούκα με μειωμένη συμμετοχή στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες για τον β΄ γύρο μεταξύ Ανδρουλάκη – Δούκα με μειωμένη συμμετοχή στη Μεσσηνία

 


Οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ όπως και την προηγούμενη Κυριακή άνοιξαν σήμερα στις 7 το πρωί.  Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Ελλάδα θα διαρκέσει έως τις 19:00. Για τα εκλογικά τμήματα των απόδημων θα ισχύσουν οι ώρες που έχουν καθοριστεί με τη δεύτερη εγκύκλιο για τον Απόδημο, όπως λειτούργησαν στον πρώτο γύρο. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο της 6ης Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Μέχρι τις 11:00 είχαν ψηφίσει 62.023 πολίτες, με την συμμετοχή να καταγράφεται μειωμένη κατά 5.75% η συμμετοχή σε σχέση με τον α’ γύρο.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στην περιοχή της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο εκλογικό τμήμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας μέχρι και τις 12 το μεσημέρι η συμμετοχή ανερχόταν σε 600 ψηφοφόρους. Η εικόνα είναι καλή σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κόμματος, πλησιάζοντας τα δεδομένα της πρώτης Κυριακής.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages